Otvara se nova i moderna teretana vrijedna preko 80.000 eura u Vrbanovcu

VV | 28.4.2023. u 18:00h | Objavljeno u Našim krajem

Ponuda sportskih i rekreativnih sadržaja na području Općine Martijanec bogatija je novouređenom i modernom teretanom. Vrata teretane u naselju Vrbanovec bit će otvorena od 2. svibnja!

Općini Martijanec ovom je prilikom odobren iznos sufinanciranja od gotovo 28 tisuća eura od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, dok je ukupna vrijednost radova iznosila 82.340,07 eura.

Načelnik Općine Martijanec, Branimir Nađ, ističe da će ova nova, ujedno i jedina teretana na području Općine zasigurno zainteresirati lokalno stanovništvo na aktivniji način života.

- Želimo stvoriti zajednicu zdravih, aktivnih i sretnih ljudi. Svakome pojedincu želimo omogućiti sve potrebne preduvjete kako bi na jednom mjestu mogli imati najbolje rezultate, a upravo to smo napravili i izgradnjom ove teretane. Opći cilj projekta je usmjeren na poticanje svih stanovnika Općine da se u većoj mjeri bave sportom i rekreativnim aktivnostima, posebice mladih i starijeg stanovništva – rekao je načelnik Nađ.

Teretana, bruto površine 304,40 kvadratnih metara namijenjena je svim zainteresiranim osobama u dobi od 14 godina pa na dalje za aktivno bavljenje sportom, a ona predstavlja i novi urbani sadržaj na atraktivnoj lokaciji te doprinosi socijalnoj i demografskoj revitalizaciji općine.

Vrata teretane bit će otvorena radnim danima, od ponedjeljka do petka, u razdoblju od 16:00 do 20:00 sati, a radi organizacije i sprječavanja gužve, potrebna je rezervacija termina Općini Martijanec putem maila:

Galerija slika