Organizirana Zelena akcija u Gornjem Ladanju oko društvenog doma Foto: Općina Vinica

Organizirana Zelena akcija u Gornjem Ladanju oko društvenog doma

VV | 27.5.2020. u 20:29h | Objavljeno u Našim krajem

Članovi udruga za sport i rekreaciju KAPLA i DVD-a Gornje Ladanje, organizirali su akciju uređenja okoliša, nakon što su se ublažile mjere o okupljanju građana. Akcija čišćenja provodila se u Gornjem Ladanju oko društvenog doma, prostorija Udruge te uređenja sportskih terena oko područne škole.

Vatrogasci su sanirali sirenu na krovu doma, popravili uništene crjepove na krovu te zajedno sa članovima Udruge Kapla pokosili kompletnu travu oko igrališta i škole. Uređeno je i zapušteno drveće te grmovi oko škole, oblikovana i obrezana kompletna živica oko igrališta u dužini od 150 m te boćalište. Nakon završetka radova na fasadi područne škole, planira se još uređenje i modeliranje ukrasnih grmova. U akciji je sudjelovalo 30-ak članova Udruge Kapla i vatrogasaca.

Slijede daljnje akcije i priprema za seoske sportske igre u Kapli 27. lipnja ako situacija bude zadovoljavajuća.

Zelena_akcija_Gornje_Ladanje_6.jpg

Zelena_akcija_Gornje_Ladanje_5.jpg

Zelena_akcija_Gornje_Ladanje_4.jpg

Zelena_akcija_Gornje_Ladanje_3.jpg

Zelena_akcija_Gornje_Ladanje_2.jpg

Zelena_akcija_Gornje_Ladanje_1.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci