Općina Maruševec produžila rok za dostavu prijava za štetu od tuče

| 7.6.2022. u 16:24h | Objavljeno u Našim krajem

Na svojim internetskim stranicama Općina Maruševec objavila je izmijenjeni Javni poziv za prijavu štete nastale uslijed prirodne nepogode od tuče na svom području.

Prirodna nepogoda od tuče proglašena je Odlukom župana Varaždinske županije za područje Općine Maruševec zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih tučom koje su na navedenom prostoru nanijele velike materijalne štete na poljoprivredi, građevinama i infrastrukturi 25. svibnja 2022. godine.

- Nakon dobivanja novih uputa od strane Ministarstva financija Republike Hrvatske i kako bismo pomogli što većem broju naših građana, Općina Maruševec je izmijenila Javni poziv za prijavu šteta nastalih uslijed prirodnih nepogoda od tuče na svom području. Stoga pozivamo poljoprivrednike koji su utvrdili štete uzrokovane tučom na zemljištima koje obrađuju ali i građane kojima je tuča uništila automobile 25. svibnja da nam prijave nastalu štetu do ponedjeljka 13. lipnja ove godine - ističe načelnik Mario Klapša.

Štete od tuče prijavljuju se putem ažuriranih obrazaca koje građani mogu preuzeti na stranici www.marusevec.hr. Kompletirane prijave štete podnose se u pravilu na službeni e-mail Općine Maruševec Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobnom dostavom u Jedinstveni upravni odjel Općine Maruševec, Maruševec 6 ili pak poštom na adresu: Općina Maruševec, Maruševec 6, 42243 Maruševec, najkasnije do ponedjeljka, 13. lipnja ove godine.

Upiti u vezi prijava štete primaju se radnim danom od 8 do 14 sati na telefon: 042/729-696 ili putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..