Općina Jalžabet pripremila poklone za sve svoje zlatne i dijamantne "jubilarce" Foto: Pixabay / ilustracija

Općina Jalžabet pripremila poklone za sve svoje zlatne i dijamantne "jubilarce"

Varaždinske vijesti | 20.1.2022. u 18:20h | Objavljeno u Našim krajem

Ususret Valentinovu i mjesecu ljubavi, Općina Jalžabet pripremila je prigodne poklone za sve bračne parove s područja općine koji u 2022. godini slave zlatni i dijamantni pir.

- Poštovani bračni parovi, sumještani i sumještanke općine Jalžabet! Ljubav i razumijevanje preduvjet su svakog dugovječnog braka, a međusobno poštivanje temelj svake bračne zajednice. Vaši primjeri poticaj su i primjer mladim generacijama, stoga vam od srca čestitamo! - poručili su iz Općine, istaknuvši kako će načelnik Rajko Solar slavljenicima uručiti prigodne poklone u povodu njihovih zajedničkih 50 ili više “okruglih” godina braka.

Iz Općine pozivaju sve bračne parove koji ove godine slave zlatni i dijamantni pir da se najkasnije do 10. veljače jave u Općinu putem Facebook stranice Općine Jalžabet, telefonskog broja 042/647-522 ili elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

- Općina Jalžabet organizirat će darivanje bračnih parova u njihovim domovima pridržavajući se pritom svih epidemioloških mjera vezanih uz pandemiju koronavirusa. Očekujemo vaše prijave s veseljem! - naglasili su iz Općine.

Ujedno su pozvali sve ostale mještane da ovaj poziv proslijede svojim starijim članovima obitelji, susjedima i poznanicima, kako bi svi “jubilarci” imali priliku javiti se.