OPĆINA CESTICA Objavljen Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća Foto: VV arhiva / ilustracija

OPĆINA CESTICA Objavljen Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća

Varaždinske vijesti | 7.7.2023. u 16:11h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Cestica objavila je Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća.

Javni poziv objavljuje se u svrhu dodjele nagrada za posebna postignuća za razdoblje od 01.07.2022. do 30.06.2023.godine.

Nagrada se dodjeljuje za posebna postignuća postignuta (pojedinačna ili ekipna) koja, u smislu ovog Javnog poziva, podrazumijevaju: dekanove i rektorove nagrade, osvojenu zlatnu, srebrnu ili brončanu medalju, osvojeno 1., 2. ili 3. mjesto ili osvojeno 1., 2. ili 3. nagradu na državnim, europskim, međunarodnim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima za navedeno razdoblje.

Za ostvarenje prava na dodjelu nagrade za posebna postignuća podnosi se:
· Zahtjev,
· Dokaz o prebivalištu (uvjerenje o prebivalištu ili preslika važeće osobne iskaznice),
· Dokaz o ostvarenom postignuću.

Zahtjev se podnosi na posebnom obrascu koji je sastavni dio Javnog Poziva, a isti se može dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Cestica ili preuzeti na mrežnoj stranici Općine Cestica, www.cestica.hr .

Zahtjev s traženom dokumentacijom dostavlja se u Općinu Cestica osobno, poštom na adresu: Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica s naznakom „Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća“, ili e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Zahtjevi za dodjelu nagrada za posebna postignuća se zaprimaju do 15. kolovoza 2023. godine.

Novčana nagrada utvrđuje se u neto iznosu u visini od 150,00 eura, a nagrada se dodjeljuje na svečan način prilikom održavanja Svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Cestica.

Označeno u