Održan božićni koncert Dječjeg vrtića Ivančice i područnog odjela Radovan

VV | 24.12.2022. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem

U utorak, 20. prosinca, ivanečka kinodvorana bila je premala za sve koji su željeli uživati u božićnom koncertu koji je i ove godine, već tradicionalno, organizirao Dječji vrtić Ivančice zajedno sa svojim područnim odjelom u Radovanu.

Program su pripremili predškolci marljivo vježbajući sa svojim tetama, a koncert je održan  pod nazivom „Da sam ja netko…“.

- Oni su najmanji, ali najiskreniji, oni su najmlađi, ali najslađi. Neka danas srca vas odraslih ispune radošću i toplinom, neka budu milozvučni tonovi za vaše uši i melem za vaše oči – riječi su kojima je otvoren božićni koncert. 

Pjesme, one tradicionalne, ali i moderne, recitali, koreografije i stihovi sve to bilo je dio programa. 

Završetak programa obilježio je upečatljiv prikaz rođenja Isusa te prikaz pohođenja Sveta tri kralja malenom Isusu. Glumački dio održan je uz pomoć scenskog platna, a kao prikaz svjetla i sjene, što mu je dalo nježnu, božićnu notu.

- Hvala vam svima što ste došli, hvala roditeljima i svim sugrađanima koji su došli pogledati i podržati našu dječicu. Oni su zaista marljivo vježbali i trudili se – istaknula je ravnateljica DV Ivančice Milena Golubić.

Program je završen gromoglasnom čestitkom svih mališana.

Dječji vrtić Ivančice održanim se koncertom uključio u obilježavanje programa Advent u Ivancu.

Božićni program DV Ivančice pratio je i zamjenik gradonačelnika grada Ivanca Marko Friščić te predsjednik Gradskog vijeća Ivanec Zdenko Đuras.