Novo sportsko društvo "New Marof City" organizira prvi mini nogometni turnir „3 na 3 na mantinele“

VV | 20.6.2023. u 19:15h | Objavljeno u Našim krajem

Novoosnovano športsko društvo „New Marof City“ najavljuje prvi mini nogometni turnir „3 na 3 na mantinele“ koji će se održati 24. i 25. lipnja u Novom Marofu.

Ovaj jedinstveni sportski događaj, prvi takve vrste u Novom Marofu omogućit će nogometnim entuzijastima da se natječu na dva novoizgrađena mini-nogometna terena s mantinelama.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 30 eura po ekipi, s maksimalnim brojem od 5 igrača po ekipi.

Prijave za turnir primaju se do 23. lipnja.

Zainteresirane ekipe prijaviti se mogu putem Facebook stranice ŠD New Marof City.

Pobjedničke ekipe dobit će nagrade u obliku postotka od kotizacije: 1. mjesto će osvojiti 50% ukupne kotizacije, 2. mjesto 30%, a 3. mjesto 20%. Ekipu koja zauzme 4. mjesto očekuje utješna nagrada u obliku gajbe piva!

- Ovaj turnir predstavlja novi format natjecanja koji će donijeti dodatnu dinamiku i uzbudljivost u nogometnu igru, a očekuje se da će privući veliki broj posjetitelja ne samo iz Novog Marofa i okolnih gradova i općina, već i iz cijele Varaždinske županije i izvan nje. Društvo „New Marof City“ vidi ovaj turnir kao prvi korak u stvaranju dugoročne sportske tradicije koja bi mogla obogatiti društveni i sportski život grada. Pozivamo sve, bez obzira na vašu lokaciju, da sudjelujete u ovom uzbudljivom događaju, bilo kao igrači, bilo kao gledatelji. Za više informacija o turniru, kako se prijaviti ili kako nas možete podržati, posjetite Facebook stranicu ŠD New Marof City - poručuju organizatori.