Nastavlja se ulaganje u lepoglavski TKIC – počeli radovi na izgradnji prilazne rampe

Varaždinske vijesti | 6.4.2024. u 11:30h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon prve faze uređenja u Turističko kulturno-informativni centar, u kojoj je bila izvedena rekonstrukcija oštećenog stepeništa i prostora ispred glavnog ulaza, sada slijedi druga faza uređenja.

Naime, zahvaljujući dobivenim bespovratnim sredstvima od strane Ministarstva branitelja u iznosu od 12 tisuća eura, počeli su radovi na izgradnji prilazne rampe za osobe sa invaliditetom.

Ukupna vrijednost radova je 20.500,00 eura, a ugovor je sa izvođačem radova TTG-Višnjica potpisao gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić.

– Ovim projektom nastavljamo daljnje ulaganje u uređenje našeg Turističko kulturno-informativnog centra. Radi se o drugoj fazi uređenja i završetkom ovog projekta svim javnim objektima biti će osigurani prilazi osobama s invaliditetom. Ukupna vrijednost projekta je preko 20 tisuća eura, a dio tih sredstava osigurano nam je iz Ministarstva branitelja, kojemu ujedno ovim putem zahvaljujem – rekao je gradonačelnik Škvarić te dodao kako je ostatak sredstava osiguran u gradskom proračunu.