Nastavlja se s uređenje društvenog doma u Ključu, radovi gotovo 256 tisuća kuna

J.Š./Varaždinske vijesti | 28.3.2021. u 19:55h | Objavljeno u Našim krajem

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i Marinko Hođa, direktor Novokoma d.o.o. kao izvođača radova, potpisali su u srijedu ugovor o izvođenju radova na uređenju prostorija u suterenu društvenog doma u Ključu.

Vrijednost radova, a odnosi se to na građevinsko-obrtničke radove, elektrotehničke radove i radove na strojarskim instalacijama, je 255.845,63 kune s PDV-om, dok je rok za završetak radova tri mjeseca.

- S obzirom da je Ključ veliki dom, ima nekoliko velikih prostorija. U potkrovlju prostor koristi udruga žena, u podrumu dvije prostorije koriste sportaši. Tu je i jedan prostor koji dugo nije bio u funkciji, a želimo ga ponovo osposobiti jer imamo zainteresirane najmoprimce. Čak 15-ak godina taj prostor nije bio u funkciji i cilj nam je urediti ga - pojasnio je gradonačelnik Jenkač.

Na društvenom domu u Ključu ove je godine zamijenjen jedan dio prozora.

- Bili su to specifični prozori, u boji, još od samih početaka doma. Krenuli smo prije nekoliko godina od problema pokrova koji je prokišnjavao. Ostaje još samo okoliš i pripremamo asfaltiranje parkirališta. S ovim uređenjem zaokružit ćemo uređenje doma te će mještani imati prostor kakav zaslužuju. A to nam je i cilj u uređenju društvene infrastrukture na području cijelog grada - naglasio je gradonačelnik Novog Marofa.

Označeno u