Matija Mihalina i Tužno se vole, a još se više povezali - tetovažom! Foto: Ilustracija/Arhiva VV/Facebook Matija Mihalina

Matija Mihalina i Tužno se vole, a još se više povezali - tetovažom!

VV | 9.11.2023. u 11:41h | Objavljeno u Našim krajem

- Netko bi možda rekao da je to ludost, bez veze ili nešto... Ali za mene to nije samo tetovaža, nego način na koji ću uvijek biti povezan sa svojim mjestom koje toliko volim - ustvrdio je Matija Mihalina iz Tužnog, koji je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju tetovaže na ruci s imenom i motivima svog rodnog mjesta.

Za Matiju iz Tužnog zna već cijela Hrvatska. Mnogi ga se sjećaju s malih ekrana, gdje je s televizijskim ekipama obilazio kućanstva i popisivao stanovništvo, sudjeluje u TV show emisijama, snima reklame, općinski je vijećnik, u slobodno vrijeme fotografira, a dosad je organizirao niz događanja kojima uveseljava djecu i svoje mještane te je jedan od glavnih promotora svog naselja. Ovog puta pohvalio se s tetovažom.

- Možda se ovaj način nekome ne sviđa, ali mislim da svi trebamo voljeti i biti ponosni na svoj kraj, te način na koji ćemo to izraziti ovisi o nama samima. Meni je ovo ispunjenje sna i neizmjerno sam ponosan na ovu jedinstvenu i jedinu takvu tetovažu koja će predstavljati mene, ali i moje najljepše Tužno - napisao je na svojem Facebook profilu Matija.

Označeno u