LEPOGLAVA Nova dječja igrala kod društvenog doma u Gečkovcu

Varaždinske vijesti | 10.3.2022. u 15:58h | Objavljeno u Našim krajem

Prostor oko novoizgrađenog društvenog doma u Gečkovcu, u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves, sadržajno se obogaćuje. Uz ranije izgrađeno sportsko igralište, uređuje se i prostor namijenjen za igru djece.

Naime, ovih se dana na tom prostoru postavljaju dječja igrala – ljuljačke, klackalica, tobogan i penjalica. Riječ je o gradskoj investiciji vrijednoj 50.000 kuna.

- Uređenje ovog prostora započeli smo prije nekoliko godina izgradnjom sportskog igrališta. Nakon toga krenuli smo s izgradnjom društvenog doma što smo uspješno priveli kraju. Trenutno uređujemo dječje igralište, nakon čega ćemo urediti preostali prostor oko doma kao i prilazni put. Bit će ovo mjesto na kojem će se građani svih generacija iz ovog najvećeg mjesnog odbora na području Grada Lepoglave okupljati, družiti i provoditi brojne društvene aktivnosti, istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Uz postavljanje dječjih igrala, kod društvenog doma u Gečkovcu postavljene su i sigurnosne kamere koje bi one koji žele vandalizirati gradsku imovinu trebale odvratiti od te namjere.