LAG Sjeverozapad organizira predavanje za poljoprivrednike u Petrijancu

VV | 6.3.2023. u 17:33h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon odlično posjećenog predavanja za poljoprivrednike koje je održano u Maruševcu, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad, predavanje za poljoprivrednike održat će i u društvenom domu u Petrijancu, u utorak, 7. ožujka.

Na predavanju će biti predstavljene novosti vezane uz novo programsko razdoblje te uvjeti za ostvarivanje potpora, kao i obveze korisnika u novom programskom razdoblju do 2027. godine.

Tom će prigodom biti prezentirana i dinamika izrade nove Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad, temeljenog razvojnog dokumenta za novo programsko razdoblje od 2023. do 2027. godine, u čiju su pripremu i provedbu uključeni svi dionici održivog razvoja na ruralnom području.

Ovo predavanje za poljoprivrednike Ministarstvo poljoprivrede organizira u suradnji s Općinom Petrijanec.

- Pozivam sve zainteresirane poljoprivrednike s područja naše općine da se odazovu na ovo zanimljivo i aktualno predavanje, kako bi naši poljoprivrednici što spremniji dočekali novo programsko razdoblje i promjene koje očekujemo, posebice u ostvarivanju potpora za poljoprivredne proizvođače - istaknuo je Željko Posavec, načelnik Općine Petrijanec.

Predavanje u društvenom domu u Petrijancu počet će u 11 sati.