Kreće najavljena rekonstrukcija objekta društvene namjene u Žarovnici Foto: Grad Lepoglava

Kreće najavljena rekonstrukcija objekta društvene namjene u Žarovnici

Varaždinske vijesti | 14.5.2021. u 17:07h | Objavljeno u Našim krajem

Gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i Danijel Funda, član Uprave tvrtke Funda d.o.o., potpisali su 13. svibnja ugovor o rekonstrukciji slobodnostojeće jednostavne zgrade sportsko-rekreacijske namjene u Žarovnici.

Nakon potpisanog ugovora vrijednog 737.884 kune (s PDV-om), uslijedit će radovi na rekonstrukciji i uređenju postojećeg objekta društvene namjene koji će građani s područja Mjesnog odbora Žarovnica ubuduće koristiti za cjelogodišnje okupljanja i provođenje brojnih aktivnosti za koje do sada nisu imali prikladan prostor.

Riječ je o postojećem objektu otvorenog tipa, do sada prikladnom za korištenje za vrijeme toplijih mjeseci, koji će u okviru ugovorenih radova biti zatvoren i u njemu uređen prostor za sastanke i druženja, kuhinja, sanitarni čvor i spremište.

- Kao što smo i najavili, krećemo s uređenjem društvenog objekta u Žarovnici. Želimo građanima s ovog gradskog područja osigurati prikladan prostor u kojem će se okupljati, družiti, održavati sastanke, rekreirati i provoditi brojne druge aktivnosti. Vjerujem da će tvrtka Funda d.o.o. koju smo za izvođenje radova odabrali kroz provedeni javni natječaj, s obzirom na svoje reference i dosad kvalitetno odrađene projekte na području Grada Lepoglave, ovaj posao odraditi kvalitetno i u roku. U to uopće ne sumnjamo – istaknuo je gradonačelnik Škvarić dodajući da je uređenje ovog objekta, koji se nalazi uz postojeće sportsko igralište, nastavak razvoja društvene infrastrukture na području Grada Lepoglave.

Član Uprave tvrtke Funda d.o.o. Danijel Funda zahvalio je na ukazanom povjerenju istaknuvši pri tom zadovoljstvo što je tvrtka Funda prisutna te radi i na području Grada Lepoglave.

- Drago mi je da kreće rekonstrukcija objekta u Žarovnici u kojoj do sada nije imala niti jedan objekt javne namjene kakav će biti ovaj objekt kad na njemu budu završe svi planirani radovi. Zahvalni smo Gradu Lepoglavi i gradonačelniku Škvariću što prepoznaju potrebe građana s područja Mjesnog odbora Žarovnica – poručio je predsjednik MO Žarovnica Stjepan Vresk.

potpisan_ugovor_drustveni_objekt_zarovnica_13052021_1.jpg

potpisan_ugovor_drustveni_objekt_zarovnica_13052021_2.jpg

potpisan_ugovor_drustveni_objekt_zarovnica_13052021_3.jpg

potpisan_ugovor_drustveni_objekt_zarovnica_13052021_4.jpg

potpisan_ugovor_drustveni_objekt_zarovnica_13052021_5.jpg

potpisan_ugovor_drustveni_objekt_zarovnica_13052021_6.jpg

Označeno u