Ivkom-vode potpisale ugovor o kupnji dva nova vozila u sklopu projekta Aglomeracija Ivanec

vv | 9.7.2022. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon što je u ožujku lani IVKOM Vodama d.o.o. isporučeno specijalno vozilo za inspekciju sustava odvodnje vrijedno 1.184.000 kuna, kao prvo od tri dogovorena specijalna vozila koja su namijenjena održavanju i čišćenju odvodnih sustava, u petak, 8. srpnja u IVKOM Vodama d.o.o. potpisani su Ugovori o isporuci još dva vozila.

Riječ je o Specijalnom kombiniranom vozilu za čišćenje sustava odvodnje vrijednosti ukupno 3.489.987,50 kn, te Specijalnom vozilu za pražnjenje septičkih i sabirnih jama vrijednom ukupno 2.436.762,50 kn.

Vozila će u sljedećih 500 dana IVKOM vodama d.o.o. isporučiti tvrtka GRADATIN d.o.o. iz Sesveta renomirani dobavljač opreme za komunalnu "industriju".

Ugovor o nabavi, u nazočnosti svojih suradnika potpisali su direktor IVKOM voda d.o.o. Ranko Zbodulja i direktor tvrtke Gradatin d.o.o. Ivan Jukić, a svečanosti je nazočio i predstavnik Hrvatskih voda Stijepan Maras.

IMG_3164.JPG

Kako je uoči potpisivanja ugovora istaknuo direktor Ivkom Voda d.o.o. Ranko Zbodulja, pregovori oko vozila započeli su još 2019. godine, i prvo specijalno vozilo za inspekciju kanalizacije isporučeno je u ožujku 2021. godine. Potom je uslijedila i nabavka druga dva vozila za koja su Ugovori upravo potpisani. Isporuka vozila planirana je za 500 dana.

Nadovezao se direktor GRADATIN d.o.o. Ivan Jukić istaknuvši da mu je drago što imaju priliku surađivati, te da je svjestan da isporuka od 500 dana možda se čini dugo razdoblje, no to je u današnjoj situaciji s pomanjkanjem repromaterijala, normalno.

Dva nova specijalna vozila nabavljena su kroz Projekt odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Ivanec ukupne vrijednosti 216.308.950,00 kn, koji sa 121.106.130,83 kn sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci