IVANEC Napokon počelo asfaltiranje cesta oštećenih u aglomeracijskim radovima Foto: Grad Ivanec

IVANEC Napokon počelo asfaltiranje cesta oštećenih u aglomeracijskim radovima

Grad Ivanec/vv | 26.10.2023. u 11:53h | Objavljeno u Našim krajem

Kao što je i bilo najavljeno iz Ivkom voda Ivanec d.o.o., počelo je dugoočekivano asfaltiranje dijela prometnica oštećenih prilikom izvedbe radova na Aglomeraciji Ivanec.

U utorak je asfaltirana dionica Ulice Augusta Cesarca na potezu od grobne kuće do Ulice žrtava hrvatskih domovinskih ratova, koja je neuređena stajala više od godinu dana.

>> Kreće sanacija prometnica nakon aglomeracijskih radova: Gdje asfaltiranje, a gdje vodovod?

Veliko je to olakšanje i kraj muka ponajprije za stanare ovih ulica (kojima su kiše i bujice iz strme Cesarčeve ulice pred kuće i ograde nosile šljunak i kamenje, a o problemima u prometu, prašini i šteti na vozilima da se i ne govori), ali i za sve ostale građane koji napokon svojim vozilima mogu normalno prići groblju i grobnoj kući.

U srijedu se asfaltira i odvojak Malezove ulice od Stanice za tehnički pregled vozila prema Ribičkom domu. Radove izvodi Cestno podjetje Ptuj.

Popis dionica predviđenih za asfaltiranje do kraja listopada i do kraja ove godine kao i onih na kojima prije asfaltiranja predstoje radovi na rekonstrukciji vodovoda dostupan je ovdje.

asfaltiranje_nakon_aglomeracije.jpg