Hrvatski tim frizera uspješan na natjecanju u Parizu, među njima i poznati toplički frizer Marin Šimek Foto: Grad Varaždinske Toplice

Hrvatski tim frizera uspješan na natjecanju u Parizu, među njima i poznati toplički frizer Marin Šimek

Varaždinske vijesti | 16.10.2024. u 10:32h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Varaždinske Toplice ima još jedan razlog za slavlje. Naime, proteklog vikenda u Parizu je održano prestižno natjecanje frizera, OMC Hairworld Symposium, na kojem su sudjelovali i hrvatski frizeri u čijem timu je bio i poznati toplički frizer Marin Šimek.

Hrvatski tim je na prestižnom i zahtjevnom natjecanju, koje okuplja vrhunske frizerske talente iz svih dijelova svijeta, osvojio odlično peto mjesto u konkurenciji od 66 prijavljenih ekipa. Marin Šimek na taj je način još jednom potvrdio svoj talent, a za njega je po povratku iz Pariza organiziran doček na Trgu Slobode u Varaždinskim Toplicama.

Marin_Simek_frizer_docek_Varazdinske_Toplice_16102024_1.jpg

Sugrađani, obitelj i prijatelji okupili su se kako bi ga pozdravili i proslavili njegov uspjeh. Atmosfera je bila vesela uz baklje, navijačke pjesme i šampanjac, a sam Šimek nije skrivao iznenađenje dočekom te je emotivno podijelio svoje prve dojmove.

Marin_Simek_frizer_docek_Varazdinske_Toplice_16102024_3.jpg

- Doček je bio stvarno neočekivan, okupilo nas se četrdesetak. Upravo smo stigli, a dojmovi se još nisu slegli i nisam ni svjestan što je bilo. Imali smo prvi rad na dugoj kovrčavoj kosi, drugi rad šišanje i frizura na kratkoj kosi. Evo zauzeli smo peto mjesto, a pojedinačne rezultate još čekamo – rekao je ponosno Šimek, zahvaljujući svima koji su ga podržali i došli na doček.

Marin_Simek_frizer_docek_Varazdinske_Toplice_16102024_12.jpg

Među okupljenima na dočeku bila je i gradonačelnica Grada Varaždinskih Toplica, Dragica Ratković koja nije skrivala svoje oduševljenje Marinovim uspjehom. Naglasila je važnost ovakvih postignuća za cijelu zajednicu.

Marin_Simek_frizer_docek_Varazdinske_Toplice_16102024_10.jpg

- Marin je uistinu zaslužio svaku čestitku na trudu i postignutom uspjehu. Njegova predanost i rad ne samo da su se isplatili, već su inspiracija svima nama. Ovoliki broj okupljenih sugrađana pokazuje koliko ga cijenimo i volimo. Ponosni smo na njega i uvjereni kako su pred njim još veći uspjesi. Marin i njegov tim pravi su promotori hrvatske kvalitete i vještine na svjetskoj sceni, a njihovi rezultati to najbolje potvrđuju - istaknula je gradonačelnica Ratković.

Napomenimo kako Marinu ovo nije prva nagrada. Naime, posljednjih godina niže rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, a posljednje natjecanje u Parizu samo je potvrda njegovog talenta. Inače, posljednje četiri godine vodi vlastiti salon u Varaždinskim Toplicama gdje svoje znanje i kreativnost svakodnevno prenosi na svoje klijente.

U nastavku pogledajte fotogaleriju: