FOTO Uspješno održan  3. Sportski dan u Vinici Foto: Općina Vinica

FOTO Uspješno održan 3. Sportski dan u Vinici

Varaždinske vijesti | 29.6.2022. u 18:00h | Objavljeno u Našim krajem

Treći po redu Sportski dan u Vinici održan je 18. lipnja u organizaciji Udruge mladih UMAMI Vinica.

Održana su natjecanja iz različitih sportova za odrasle. U odbojci na pijesku natjecalo se 12 ekipa, u malom nogometu deset ekipa, u košarci (hakl) tri ekipe, a u potezanju konopa dvije ekipe. U odbojci na pijesku treće mjesto osvojila je ekipa Dšr Lančić Knapić 1, drugo mjesto Gmajna 1 i prvo mjesto ekipa Ravno s Kauča. U malom nogometu treći su bili ekipa CB 5, drugi su bili Žnieranci, a prvi MNK Vrtovi. U košarci (hakl) treće mjesto osvojili su Starci, drugo mjesto ekipa Omladinci i prvo mjesto Bo Cruz.

Osim tih sportova, natjecale su se i dvije dječje ekipe u graničaru i potezanju konopa, koje su bile pod vodstvom dvojice roditelja.

Svi natjecatelji, ali i ostali sudionici i posjetitelji, mogli su se okrijepiti pićem i hranom koju su opremili članovi Udruge i volonteri. Za organizaciju košarkaškog dijela natjecanja zaslužni su članovi Košarkaškog kluba Vinica.

- Ovim putem Udruga mladih UMAMI Vinica zahvaljuje Općini Vinica i načelniku dr.sc. Branimiru Štimecu, prof. te svim ostalim sponzorima, donatorima, medijskim pokroviteljima, volonterima, natjecateljima i simpatizerima na podršci - poručili su organizatori.

vinica_sportski_dan_18062022_2.jpg

vinica_sportski_dan_18062022_1.jpg

vinica_sportski_dan_18062022_3.jpg