FOTO Uskrsne dekoracije ispred viničke općinske zgrade, a pisanica u G. Ladanju Foto: Općina Vinica

FOTO Uskrsne dekoracije ispred viničke općinske zgrade, a pisanica u G. Ladanju

Varaždinske vijesti | 24.3.2018. u 12:25h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U ukrašavanje područja općine Vinica povodom nadolazećih uskršnjih blagdana uključila su se i djeca iz dječjeg vrtića "Sreća" koja su uz pomoć teta izradila vesele uskrsne dekoracije. Tako su u parku ispred zgrade Općine osvanuli kokoši i pilići, a posebno je atraktivan žuti bicikl s cvijećem i pisanicama.

Mališane i njihove tete iz vrtića koji su postavljali uskršnje ukrase obišao je i pozdravio načelnik Marijan Kostanjevac. Razigrani mališani veselo su ispričali načelniku kako su izrađivali ukrase, a načelnik ih je pohvalio i zahvalio njima i njihovim tetama što su uljepšali prostor ispred Općine.

Inače, velika pisanica oslikana vjerskim i prepoznatljivim viničkim motivima, ove je godine "preseljena" u Gornje Ladanje. Naime, na inicijativu načelnika da se pisanica postavlja svake godine u drugom naselju u sastavu općine, odlučeno je da se postavi Pilišću u Gornjem Ladanju.

Time je mali, ali skladno uređeni prostor na raskršću Pilišće, oplemenjen uskršnjim simbolom na radost brojnih mještana.

Označeno u
Galerija slika