Foto natječaj "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija"

VV | 12.9.2022. u 09:10h | Objavljeno u Našim krajem

Foto natječaj "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija" se realizira od 25. kolovoza 2022. do 3. listopada 2022. godine.

Sudjelovati u Natječaju mogu svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, a ne mogu djelatnici organizatora, pokrovitelja i sponzora te članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovati ne mogu osobe koje su osvojile nagradu u programu Radija Megaton u razdoblju nakon 3. srpnja 2022.

Način realizacije natječaja:

- tema Natječaja je "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija"

- na Natječaj se primaju isključivo autorske fotografije, a svaki autor se prijavljuje samo s jednom fotografijom

- fotografije ne smiju biti nagrađivane ni eksponirane u javnosti (mogu biti objavljene na društvenim mrežama)

- fotografija mora biti fotografirana isključivo na području Varaždinske županije i s motivima s područja Varaždinske županije (priroda, naselja, povijest, kultura, običaji, manifestacije, gastronomija, turizam, zabava, sport, ljudi i sl.)

- fotografija ne smije biti obrađena, osim osnovne korekcije svjetla i boje, bez autorskih potpisa i rubova, minimalnih dimenzija 3600 x 2400 piksela za vodoravne i 2400 x 3600 piksela za okomite

- fotografije se šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- u Natječaj ulaze sve fotografije prispjele u razdoblju od 25. kolovoza do 25. rujna 2022.

- u mailu je potrebno napisati naziv fotografije, što ona prikazuje i lokaciju gdje je fotografirana, te osnovne podatke autora fotografije (ime i prezime autora, adresu, mail adresu i kontakt broj)

- o fotografijama koje će biti prijavljene na Natječaj svoju će prosudbu dati tročlani žiri (predstavnik Radija Megaton, predstavnik pokrovitelja i profesionalni fotograf), koji će odabrati najbolju fotografiju

- rezultati Natječaja će biti javno objavljeni u eteru Radija Megaton, na rođendan Radija Megaton, u ponedjeljak 3. listopada 2022.

- najkvalitetnije fotografije će biti odabrane za izložbu fotografija s temom natječaja koja će se organizirati u atriju Županijske palače Varaždinske županije ili u nekom drugom prostoru, dok će najbolja fotografija osvojiti glavnu nagradu

GLAVNA NAGRADA – boravak do 5 osoba u kući za odmor "Nihil deest" u Falinić Bregu, jedan vikend od petka u 17 sati do nedjelje u 16 sati u razdoblju od listopada 2022. do svibnja 2023. godine uz prethodni dogovor i rezervaciju slobodnog termina s vlasnikom te osiguran dnevno po jedan obrok iz Restorana CBS za osobe koje borave u kući

Vrijednost nagrade 3.500,00 kn ili 464,53 €.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Autori, čije se fotografija odaberu za izložbu, svojom su prijavom suglasni da organizator i pokrovitelji Natječaja iste mogu korisiti, uz isticanje autora, u vlastite promotivne svrhe i da se njihovi podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja.

Izlošci fotografija izloženih na izložbi, ostaju u vlasništvu Varaždinske županije.

Osoba koja će osvojiti nagradu, suglasna je da se njeni podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja, a čuvat će se trajno i u evidenciji nagrađenih osoba organizatora Natječaja.

Detalji Natječaja objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr.

Organizator natječaja: Planex radio d.o.o. - Radio Megaton

Pokrovitelji: Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije

Sponzori: Kuća za odmor Nihil deest i Restoran CBS

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci