FOTO Iva Gerić posjetila mališane Dječjeg vrtića Suncokret u Svetom Đurđu

VV | 23.2.2023. u 09:20h | Objavljeno u Našim krajem

Uspješna hrvačica iz Hrženice, Iva Gerić posjetila je Općinu Sveti Đurđ i Dječji vrtić Suncokret. Iva je dosadašnja osvajačica mnogih međunarodnih turnira u kadetskim i juniorskim dobnim skupinama, no ove godine postigla je svoj najveći uspjeh osvojivši prvu seniorsku medalju na prestižnom međunarodnom natjecanju Grand Prix Zagreb Open.

Od ukupno 4 medalje za Hrvatsku, ona brončana pripala je Ivi. Veliki je to uspjeh za mladu hrvačicu, ali i Općinu Sveti Đurđ koja ima jednu od top 15 hrvačica svijeta. Iva sada hrabro kreće na pripreme za olimpijske igre, a načelnik Općine Josip Jany uručivši joj cvijeće poželio joj je još mnogo takvih uspjeha kojima će postati uzor i motivacija mladim generacijama sportaša i sportašica.

Njen pomoćnik i partner u demonstraciji hrvanja djeci Općine Sveti Đurđ je bio kapetan Hrvačkog kluba Ludbreg Donat Ledenko, a malim vrtićancima pokazali su svoje medalje, ispričali koliko je truda potrebno uložiti u sport da bi se postigao uspjeh te demonstrirali hrvačke zahvate, bacanja i borbe. Kroz promociju sporta i rezultata naših sportaša cilj nam je što više mališana uključiti u sportske aktivnosti.

Galerija slika