Dječji vrtić Ivančice Ivanec pobjednik 21. Olimpijskog festivala dječjih vrtića

Grad Ivanec/vv | 25.5.2023. u 15:06h | Objavljeno u Našim krajem

Ivanečki vrtić na ovoj manifestaciji sudjeluje od samog početka - već punih 20 godina

Dječji vrtić Ivančice sveukupni je pobjednik Olimpijskog festivala dječjih vrtića Varaždinske županije. Ivanečki mališani iz odgojnih skupina Sovice, Jagodice i Tratinčice osvojili su najveći broj medalja u festivalskim disciplinama te tako osvojili dječje olimpijsko zlato! 

Ova najveselija manifestacija u organizaciji Saveza športova Varaždinske županije i brojnih partnera okupila je 8 dječjih vrtića, od prijavljenih 12, iz cijele Varaždinske županije.

Ivanečki vrtić na ovoj manifestaciji sudjeluje od samog početka, već punih 20 godina.

- Lijepe uspomene vežu nas za tu manifestaciju jer imamo puno osvojenih medalja i pehara kroz više generacija djece, što nam nosi lijepu uspomenu iz tih veselih vrtićkih dana. Tako će i ova generacija nositi uspomenu na osvojene medalje i to u konkurenciji više od 300 mališana, dječaka i djevojčica, koji su pokazali svoje talente u sportskim disciplinama – pišu iz DV Ivančice.

11226.jpg

11227.jpg

11220.jpg

11221.jpg

11222.jpg

Tako su i dječaci i djevojčice u štafeti 4x25 osvojili zlatnu medalju.

U trčanju na 50 metara dječaci su izborili zlatnu i srebrnu medalju.

Dvije medalje, i to srebrnu i brončanu, osvojile su djevojčice u skoku u dalj.

U nogometu su medalje srebrna sjaja osvojili i djevojčice i dječaci.

Pod sloganom „I ja ću biti olimpijac“ djeca se raduju svakoj olimpijadi, kako ovoj u Varaždinu na pravom atletskom stadionu Sloboda, tako i Olimpijadi Ivanec 2023., koja će se održati 1. lipnja  na nogometnom stadionu u Ivancu po 11. put.

11223.jpg