Dani Općine Petrijanec: Publika uživala u predstavama iz čak tri županije

VV | 11.6.2023. u 21:18h | Objavljeno u Našim krajem

Program proslave Dana Općine Petrijanec obogatila je manifestacija „Dramska večer“ koja se održala 10. lipnja u Društvenom domu Strmec Podravski u organizaciji dramske sekcije „ Ka te briga mi“ KUD- a Općine Petrijanec.

Publika je mogla uživati u kulturno-scenskim prikazima dramskih druga iz čak tri županije, te su program smijeha i zabave upriličili: KUD Kaštel Pribislavec, KUD Lepoglavski pušlek, KUD Krapina, KUU „Društvo žena Gornji Kraljevec“ te Udruga žena „Preslica“ Sračinec.

Prigodnim govorom manifestaciju je otvorio načelnik Općine Željko Posavec.

- KUD Općine Petrijanec započeo je ovu manifestaciju 2017. godine kada se ona zvala "Liepi cajti s KUD-om". Danas nam je naš KUD organizira dramsku večer koja će vjerujem nasmijati našu publiku i želim im čestitati i zahvaliti na ovoj organizaciji - istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko posavec

"Dramska večer“ je završila podjelom zahvalnica sudionicima. U ime KUD-a Petrijanec prisutnima se obratila Ines Krobot istaknuvši kako su sve skupine pokazale zavidnu razinu kulturno umjetničkog amaterizma te zahvalila publici na dolasku. Publici se obratio i gospodin Zlatko Peharda, predsjednik ZKUU te pohvalio rad Dramske sekcije KUD- a Petrijanec te istaknuo njihovo zalaganje i odlične nastupe na Županijskim smotrama dramskih amatera na kojima redovito sudjeluju.