Čestitka načelnika Općine Maruševec, Marija Klapše povodom Svjetskog dana učitelja

VV | 5.10.2024. u 13:40h | Objavljeno u Našim krajem

Poštovani učitelji, odgajatelji, nastavnici, profesori i stručni suradnici,

Povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja 5. listopada, u ime Općine Maruševec i u svoje osobno, upućujem vam iskrene čestitke i izraze duboke zahvalnosti za vaš predan rad i ustrajan doprinos u obrazovanju naše djece.

Vaša uloga u našem je društvu od izuzetne važnosti jer vi ste oni koji svojim trudom i znanjem oblikujete budućnost i postavljate temelje za bolje sutra.

Svoje učitelje iz svojih školskih dana svi mi pamtimo, a danas se sa zahvalnošću sjećamo strpljenja i bezgranične ljubavi koju su nam podarili. Učitelji nam nisu samo prenosili znanje, već nas i učili da budemo dobri i odgovorni ljudi. Zato nikada ne smijemo zaboraviti kako je vaša uloga u životima svih nas, ali i u našem društvu, od posebnog značaja.  

Kroz stalne izazove i promjene, vi ste konstantna snaga koja s ljubavlju i nesebičnošću usmjerava mlade generacije ka uspjehu o čemu govore i brojne nagrade naših učenika. Svake nas godine razveselite s najuspješnijim učenicima i mentorima koji ostvaruju vrhunske rezultate na natjecanjima i na tome vam još jednom čestitam. Čestitam i ravnateljima na uspješnom vođenju škola i školskih kolektiva.

Vaš trud, profesionalizam i posvećenost svakom našem djetetu nadahnjuju i služe kao primjer svim članovima i skupinama naše zajednice. Zbog toga vam iskazujem duboko poštovanje i zahvalnost. Odgoj i obrazovanje je ozbiljan i dugotrajan proces za koji ne sumnjam da ćete vrhunski obaviti i pritom ga obogatiti svojim znanjima, vještinama kao i društvenim vrijednostima

Želim vam puno zdravlja i uspjeha u vašem daljnjem radu, te da uz svoju nepresušnu kreativnost i dalje ostanete izvor inspiracije i podrške našim školarcima u čemu će vam Općina Maruševec i dalje biti vjeran pratitelj i oslonac.

Sretan vam vaš dan, sretan vam Svjetski dan učitelja!