Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok Foto: Dražen Novosel

Čehok: Gradilište u Trakošćanskoj od danas ponovno otvoreno

| 25.2.2021. u 09:54h | Objavljeno u Našim krajem

- Danas je ponovno otvoreno gradilište u Trakošćanskoj ulici. Mi smo postupili prema onome što je inspekcija od nas tražila, Grad ima sve i glavne projekte i sve potrebne dokumente. Mi inače imamo glavne projekte i za stvari koje ne trebamo imati, ovdje je nedostajao jedan dokument,čini mi se prijava gradilišta i inspekcija je tražila da to dostavimo što smo mi i učinili i gradilište je dalje otvoreno - rekao je jutros varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, nakon što je na Gradsku vijećnicu postavio.tablu s imenom Ulica Ljudevita Gaja.

- To je jedna klika ljudi koja konstantno prijavljuje, koja nas je prijavljivala od Gradski bazena, obveznica, rotora, oni mogu malo zakočiti radove, ali ih ne mogu zaustaviti jer Grad uvijek radi na osnovu svih dokumenata. Može se dogoditi da se neki dokument previdi,ali moram reći što se tiče tog dokumenta u ovih 20 godina koliko radimo parkirališta ili manje radove nikada nismo prijavljivali gradilište. Sada je inspekcija to tražila, to smo i napravili i radovi idu nesmetano dalje - zaključio je Čehok.

Podsjetimo, a kao što smo jučer izvješćivali, gradilište na kojem se izgrađuje parkirališna mjesta u utorak poslijepodne je zatvoreno, a nakon prijave SDP-ov vijećnika Nevena Bosilja jer Grad, prema riječima Bosilja, nije imao potrebne dozvole.