BREZNIČKI HUM Nova dionica ceste u Radešiću poticaj razvitku ruralnog turizma i poljoprivrede Foto: Općina Breznički Hum

BREZNIČKI HUM Nova dionica ceste u Radešiću poticaj razvitku ruralnog turizma i poljoprivrede

Varaždinske vijesti | 15.1.2022. u 16:43h | Objavljeno u Našim krajem

S početkom nove godine započeli su radovi na održavanju i rekonstrukciji cesta te izgradnji i modernizaciji mreže nerazvrstanih cesta na području općine Breznički Hum, pa su tako ovih dana dovršeni radovi na dionici ceste u Gornjem Radešiću ukupne dužine oko 500 metara.

- Riječ je o investiciji vrijednoj oko 300 tisuća kuna koja je realizirana uz pomoć Županije i iz općinskog proračuna – naglašava načelnik Brezničkog Huma Zoran Hegedić i dodaje kako će to uvelike smanjiti troškove održavanja nerazvrstanih cesta, jer je do sada tamo bio makadamski put pa je na toj dionici uvijek bilo problema uslijed vremenskih neprilika.

Za očekivati je da se modernizacijom nerazvrstanih cesta ova općina još intenzivnije prometno spoji s okolnim općinama - u ovom slučaju s općinom Visoko.

- Ovdje je riječ o prometnici koja se oduvijek intenzivno koristila – istaknuo je načelnik Hegedić te zahvalio varaždinskom županu i Županiji na razumijevanju i pomoći u izgradnji ove dionice.

- Sada se otvaraju nove mogućnosti korištenja te dionice za poljoprivredu ali i turizam, jer je ona napravljena kao poticaj razvitku ruralnog turizma i poljoprivrede – zaključio je Hegedić.

breznicki_hum_radesic_cesta_15012022_2.jpg

breznicki_hum_radesic_cesta_15012022_3.jpg

breznicki_hum_radesic_cesta_15012022_4.jpg

breznicki_hum_radesic_cesta_15012022_5.jpg

breznicki_hum_radesic_cesta_15012022_6.JPG

breznicki_hum_radesic_cesta_15012022_7.jpg

breznicki_hum_radesic_cesta_15012022_1.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci