Asfaltirana cesta u Lepoglavskoj Vesi Foto: Grad Lepoglava

Asfaltirana cesta u Lepoglavskoj Vesi

I.D./Varaždinske vijesti | 4.11.2015. u 07:59h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon što su postavljeni novi rubnici te rekonstruiran sustav oborinske odvodnje, u Ulici braće Radić u Lepoglavskoj Vesi postavljen je novi asfaltni tepih na kolnik u dužini od oko 400 metara.

Budući da je riječ o županijskoj cesti, sanacija je izvršena u okviru programa Županijske uprave za ceste, u ovom slučaju realiziranog zahvaljujući dobroj suradnji s Gradom Lepoglavom. Projekt je to za koji je Županijska uprava za ceste izdvojila oko 400.000 kuna.

- U ukupnosti razvoja grada Lepoglave, naročito u komunalnoj infrastrukturi, oslanjamo se, osim na vlastita sredstva, projekte i programe, i na naše partnere. Ističe se suradnja sa Županijskom upravom za ceste i njenim ravnateljem Tomislavom Osonjačkim te s Varaždinskom županijom na čelu sa županom Predragom Štromarom koji pružaju potporu uređenju komunalne infrastrukture na području grada Lepoglave – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić, dodajući da će se sanacijom navedene ceste dodatno povećati životni standard tamošnjih žitelja koji će ubuduće nesmetano i sigurno moći prometovati naseljem Lepoglavska Ves.

- Na svakih deset metara bile su rupe i teško je bilo cestom prolaziti. Sanacija ceste je za ovaj kraj od izuzetne važnosti – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Lepoglavska Ves Ivan Dubovečak, pohvalivši način na koji Grad Lepoglava provodi modernizaciju komunalne infrastrukture na području Lepoglavske Vesi. Naime, uz rekonstrukciju županijske prometnice na području Lepoglavske Vesi bit će rekonstruirana i niskonaponska mreža.

- I ostale nerazvrstane ceste u Lepoglavske Vesi, ali i svih mjesnih odbora na području grada Lepoglave bit će sanirane u okviru gradskog programa tekućeg održavanja nerazvrstanih cesta, odnosno zakrpane će biti sve udarne rupe kako bi i te ceste spremne dočekale zimu - ističu iz Grada Lepoglave.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci