FOTO Akcija dobrovoljnog darivanja krvi GDCK-a Ivanec: prikupljeno 70 doza! Foto: GDCK Ivanec/Facebook

FOTO Akcija dobrovoljnog darivanja krvi GDCK-a Ivanec: prikupljeno 70 doza!

vv | 22.3.2023. u 11:21h | Objavljeno u Našim krajem

Iz Kluba 100+ krv na akciji darivanja bili su Mario Bogadi koji je 130 puta darivao krv i Ivan Čiček koji je danas dao 129 puta krv. Danas je u klub 100+ primljen još jednog darivatelj - Božidar Grdak

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala danas u prostorijama Zavoda za socijalni rad, područni ured Ivanec za muškarce šireg ivanečkog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi. Akciji je pristupio 81 darivatelj i prikupljeno je 70 doza dragocjene tekućine.

- Iz Kluba 100+ krv na akciji darivanja bili su Mario Bogadi koji je 130 puta darivao krv i Ivan Čiček koji je danas dao 129 puta krv. Danas smo u klub 100+ primili još jednog darivatelja. Dobro nam došao u klub 100+ Božidar Grdak.

U veliku obitelj darivatelja pridružilo se 6 novih darivatelja i to tri darivateljice i tri darivatelja. Velika pohvala učenicima Srednje škole Ivanec koji su i ovaj put pokazali svoju humanost i došli prvi put na darivanje krvi. Svima onima koji danas nisu mogli dati krv nemojte se obeshrabriti i dođite opet na darivanje. Možda ćete drugi put imati više sreće.

Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje! - podučuju iz GDCK-a Ivanec.

Iduća akcija održat će se 28. ožujka od 9:00 do 12:00 sati u restoranu „Ivančica“ u Lepoglavi za sve darivatelje s lepoglavskog područja kako i sve ostale darivatelje koji se žele pridružiti akciji darivanja krvi.

Pratite kalendar akcija DDK na: www.crveni-kriz-ivanec.hr!