Varaždinci, do 15. prosinca možete prijaviti djecu za "božićnicu" od 120 kuna

V.V. | 7.12.2016. u 09:13h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždin na svojim je mrežnim stranicama objavio Javni poziv za isplatu "božićnice" za djecu sa prebivalištem na području Grada Varaždina i prigradskih naselja rođenu u razdoblju od 1. siječnja 1999. do 31. prosinca 2016. godine

„Božićnica“ iznosi 120,00 kuna po djetetu, te će se isplatiti putem poštanskih uputnica na adresu prebivališta djeteta. Prijave na Javni poziv ostvaruju se preko zahtjeva dostupnog na internetskoj stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr, u pisarnici Grada Varaždina (gradska vijećnica) Trg kralja Tomislava 1, Varaždin i na porti Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina, P. Preradovića 10, Varaždin.

Roditelji/staratelji/skrbnici/posvojitelji čija djeca pohađaju dječje vrtiće i osnovne škole na području grada Varaždina ne podnose zahtjeve jer će se isti prikupljati putem tih ustanova. Svi ostali mogu predati zahtjev Gradu Varaždinu uz presliku vlastite osobne iskaznice i presliku dokumenta djeteta iz kojeg je vidljivo prebivalište djeteta (osobna iskaznica, putovnica ili potvrda o prebivalištu).

Prijave se dostavljaju do 15. prosinca 2016. godine putem pošte na adresu Grad Varaždin, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin s naznakom: “Dječja božićnica 2016“ ili osobno u pisarnicu Grada Varaždina (gradska vijećnica) na adresi Varaždin, Trg kralja Tomislava 1, svaki radni dan (ponedjeljak-petak), od 7. do 15. prosinca 2016. godine u vremenu od 7.00 do 19.00 sati.