Thompson za Dan branitelja Grada Varaždina i Županije nastupa u - Donjoj Voći

Varaždinske vijesti | 22.8.2018. u 13:35h | Objavljeno u Društvo

Marko Perković Thompson nastupit će u subotu, 22. rujna, na velikom koncertu koji će se održati na igralištu NK Vindija u Donjoj Voći.

Vijest je to koja će zasigurno obradovati mnogobrojne poklonike glazbe ovog popularnog izvođača s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije, ali i pograničnih dijelova susjedne Slovenije. Povod ovom velikom koncertu na kojem bi se, prema procjenama, moglo okupiti desetak tisuća posjetitelja, je obilježavanje Dana branitelja grada Varaždina i Varaždinske županije, kao i 25 godina od osnivanja općine Donja Voća.

Bit će to i svojevrsni uvod u mladomisničko slavlje koje će se uskoro, nakon pune 34 godine, održati u župi Svetog Martina biskupa u Donjoj Voći, gdje će prvi put nakon 1984. godine svoju mladu misu služiti mladomisnik Miro Denac.

Jedan od suorganizatora koncerta, Općina Donja Voća, poduzima opsežne organizacijske pripreme kako bi mnogobrojni gosti taj dan u njihovoj općini proveli što ljepše te koristi prigodu da zaželi dobrodošlicu svim ljudima dobre volje i odlične glazbe koji će tu subotnju večer provesti u Donjoj Voći.

Koncert Marka Perkovića Thompsona održat će se na igralištu NK Vindija u Donjoj Voći u 21 sat, a ulaznice se već sada mogu nabaviti u sustavu eventim.hr.