SDP-ovci i Reformisti 2. mjesnog odbora Varaždin pozivaju sugrađane u akciju "Za ljepši grad"

Varaždinske vijesti | 3.4.2019. u 18:15h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Ususret obilježavanju Dana planeta Zemlje, mjesni ogranci SDP-a i Reformista pozivaju građane na akciju sadnje drveća i čišćenja parkovnih površina na području 2. mjesnog odbora Varaždin.

- Iako se Dan planeta Zemlje širom zemaljske kugle svake godine obilježava 22. travnja, socijaldemokrati i Reformisti iz 2. mjesnog odbora u Varaždinu uz podršku Foruma mladih SDP-a već ove subote pozivaju sugrađane na akciju uređenja okoliša. Tako će u subotu 6. travnja od 9 do 12 sati zajednički organizirati lokalnu radnu akciju nazvanu "Za ljepši grad", kojom će obilježiti ekološku osviještenost za očuvanje životnog prostora i za ljepši i uređeniji grad. Akcija je planirana na prostoru parkovne površine kod stajališta autobusa u Ulici Julija Merlića, nasuprot željezničkog kolodvora i Studentskog doma - pozivaju SDP-ovci i Reformisti.

- Tom ćemo prilikom u suradnji s Parkovima zasaditi mlado drveće, te očistiti i urediti spomenutu zelenu površinu kojom dnevno prolaze stotine naših sugrađana - žitelja 2. mjesnog odbora, ali i stotine studenata smještenih u obližnjem Studentskom domu te tisuće onih koji dnevno putuju u Varaždin na školovanje ili posao – napominje predsjednik SDP-ovog ogranka Josip Juras, koji zajedno s predsjednicom 2. mjesnog ogranka Reformista Ivanom Golubić Horvat poziva sve sugrađane da se pridruže ovoj zelenoj akciji.