Salinovčani i ove godine organiziraju prvomajsko pješačenje Foto: DŠR Salinovec

Salinovčani i ove godine organiziraju prvomajsko pješačenje

Varaždinske vijesti | 22.4.2019. u 10:00h | Objavljeno u Društvo

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec, DVD Salinovec, KUD Salinovec, Udruga vinogradara i voćara "Skrajski pajdaši" Salinovec, MO Salinovec i MO Ivanečki Vrhovec organiziraju zajedničko "2. Pješačenje za 1. maj" u nedjelju 28. travnja, s time da sudjelovati mogu svi članovi udruga, kao i svi mještani Salinovca i Ivanečkog Vrhovca.

- Ideja za tu akciju svih udruga je nastala u razgovoru predstavnika udruga da napravimo svi zajedno jednu zajedničku akciju te da se na kraju svi članovi malo druže, što je prošle godine rezultiralo zaista velikom odazivom - poručuju iz DŠR-a Salinovec.

Okupljanje je u nedjelju 28. travnja u 10 sati kod stare škole u Salinovcu i kreće se kraj kuće Dražena Strugara prema Severinu do stare preše, a zatim se nastavlja preko Šatornjaka do izletišta Pethrasti u vlasništvu Ivana Markovića, gdje je organiziran ručak za sve sudionike.

Kotizacija je ujedno i potvrda sudjelovanja i iznosi 30,00 kuna po punoljetnoj osobi (djeca i studenti ne plaćaju kotizaciju). Organizatori muškarce pozivaju da donesu nešto za piće, a žene da ispeku nešto kolača. Prijave se primaju do srijede 24. travnja kako bi organizatori mogli nabaviti sve potrebno prema broju prijavljenih članova.