Predstavljamo finalistice iz Varaždinske županije za izbor najljepše mame Hrvatske! Foto: Ilustracija

Predstavljamo finalistice iz Varaždinske županije za izbor najljepše mame Hrvatske!

IHR/Varaždinske vijesti | 19.4.2021. u 17:08h | Objavljeno u Društvo

Tea Melnjak iz Sračinca, Ivana Canjuga iz Varaždina i Dubravka Baneković iz Visokog ušle su u finale izbora najljepše mame Hrvatske, koja će se održati u Šibeniku 2. svibnja. Casting za izbor održan je preko Zoom-a, a natjecateljice su se predstavile kratkim videom i time omogućile žiriju da ih upoznaju kroz njihove vještine, hod i općenito način na koji komuniciraju. No, tko su naše finalistice?

Ivana Canjuga je učiteljica iz Varaždina: predaje hrvatski jezik u VI. OŠ Varaždin i radi u Centru izvrsnosti za hrvatski jezik Varaždinske županije.

- Živim po načelu da svatko sebi stvara vlastita ograničenja, a ja učim svoju djecu da ona ne postoje i da je svijet prekrasna kuća s bezbroj soba. Samo moraju izabrati. - otkriva Ivana Canjuga.

Dubravka Baneković iz Visokog po struci je trgovac-komercijalista i dadilja predškolske djece, a trenutno radi u trgovini građevinskog materijala i bijele tehnike. Mnogi je znaju kao groficu Lujzu – u udruzi je “Magda i Luisa“ koja aktivno promiče njezin lik i djelo.

- Po prirodi sam vesela i vedra osoba koja voli izazove, druženje i stjecanje novih iskustava i prijateljstva. Rado ću se odazvati humanitarnim akcijama te upozoriti na nepravdu – ističe Dubravka Baneković.

Tea Melnjak iz Sračinca profesionalna je vozačica i to - šlepera! Svoj posao obožava, iako nema radno vrijeme, a na putu je nerijetko i za praznike te blagdane.

- Ja sam jedna neobična mama dvoje prekrasnih dječaka, Alexa i Adama koji su moj vjetar u leđa i moja snaga. Zbog njih ne postoje životne prepreke koje neću prijeći – kaže Tea Melnjak.

Čime se bave u slobodno vrijeme, što ih veseli i zbog čega su se prijavile na izborpročitajte u novom broju Varaždinca!