Na 7.danima vjenčanja 87 izlagača: Za izbor najsimpatičnijeg para prijavilo se čak 111 parova Foto: Arhiva VV

Na 7.danima vjenčanja 87 izlagača: Za izbor najsimpatičnijeg para prijavilo se čak 111 parova

J.Š./Varaždinske vijesti | 13.11.2018. u 09:26h | Objavljeno u Društvo

Ovog vikenda, u subotu i nedjelju, 17. i 18. studenog, u TTS sport centru održat će se sajamska priredba „7. Dani vjenčanja". Uz 87 izlagača iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i po prvi puta Vukovarsko-srijemske županije, za titulu najsimpatičnijeg para borit će se čak 111 parova budućih mladenaca koji su se prijavili za izbor.

- Svi ti parovi predstavit će se u nedjelju na sajmu. Biramo dva najsimpatičnija para na Facebook profilu, ali i žiri na sajmu izabrat će još dva para koji će isto tako dobiti nagrade naših izlagača – najavio je Nenad Kumrić Charlie iz Tin marketinga jučer, 12. studenog, na konferenciji za medije.

Uz velike pogodnosti za buduće mladence, predstavljanje izlagača i nagradne igre za posjetitelje, pripremljen je i bogat zabavno glazbeni program koji će se odvijati tijekom cijelog dana u subotu i nedjelju dok će sajam biti službeno otvoren u subotu u 12 sati.

- Modne revije se realiziraju u suradnji s velikim modnim kućama, salonima vjenčanica i buticima, a nosit će ih manekeni sjeverozapadnog dijela Hrvatske u produkciji Marijane Gregurić. Na sajamskoj priredbi će se predstaviti saloni vjenčanica, modni saloni za žene i muškarce, modni kreatori, zlatari i proizvođači nakita, trgovine, cvjećari i aranžeri, ugostitelji, slastičari, najmodavci vozila, limuzina i kočija, foto i video studiji, restorani, najmodavci svadbenih dvorana, udruge i najmodavci šatora i pagoda, bendovi, tamburaši, pjevači i drugi - najavio je Kumrić.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a kako je cijela sajamska priredba humanitarnog karaktera, umjesto plaćanja ulaznica svaki posjetitelj može ostaviti dobrovoljni prilog u posebnim kutijama na ulazu u sajamsku dvoranu. Svi dobrovoljni prilozi predat će se Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina.

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati, a glavni pokrovitelji su Varaždinska županija i Grad Varaždin, a organizator 7. Dana vjenčanja u Varaždinu je marketinška agencija Tin marketing.

20181112_100559.jpg