Mladež HDZ-a donirala Udruzi Spas hranu, deke i ostale potrepštine

Varaždinske vijesti | 23.1.2019. u 12:55h | Objavljeno u Društvo

Mladež HDZ-a Varaždinske županije i Mladež HDZ-a Grada Varaždina petak poslijepodne iskoristila je za posjet Udruzi za zaštitu životinja Spas u Varaždinu i predaju vrijedne donacije. Kako Udruga Spas trenutno brine o petstotinjak pasa, HDZ-ova Mladež odlučila im je pomoći donacijom hrane i potrepština.

– Iznimno mi je drago da se Mladež skupila u ovolikom broju i to s jednim ciljem – da sve štićenike Udruge razveselimo suhom hranom, konzervama, dekama i sličnim potrepštinama koje su im uvijek potrebne – rekao je Sven Bunta, predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina.

– Voljeli mi životinje ili ne, neljudski ih je odbaciti i ostaviti na cesti da postanu nečiji problem. Mi ne možemo riješiti ovaj problem, međutim ovom malom akcijom možemo omogućiti zrno dostojanstva tim napuštenim životinjama, pomoći neumornim aktivistima te biti primjer drugima – kazao je Tin Jurak, čelnik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije.

– Ovom donacijom smo, nadam se, barem malo pridonijeli poboljšanju uvjeta svim nezbrinutim ljubimcima koji su svoje utočište pronašli u prostorijama Udruge. Smisao akcije nije samo darivanje hrane i potrepština, već i primjer svim građanima dobre volje da i oni kontinuirano pomažu azilu kako bi svi štićenici udruge lakše prebrodili zimu – poručio je Ivan Salopek, predsjednik Odbora za mlade i demografiju HDZ-a Varaždinske županije.

mladez_hdz_varazdin_spas_2.JPG

mladez_hdz_varazdin_spas_3.JPG

mladez_hdz_varazdin_spas_4.JPG

mladez_hdz_varazdin_spas_5.JPG