Slatke muke: koliko potrošiti na nezaboravan poklon za vjenčanje?

Varaždinske vijesti | 17.7.2019. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Idealan poklon za vjenčanje često nam zna izazvati slatke muke, a misija pronalaska savršenog dara s vremenom postaje sve teža. Uz to nam kreativnost jenjava, a novčanik je sve tanji. Ali što ako svadbeni poklon ne mora biti skup, predvidljiv ili staromodan i da se može nalaziti unutar vašeg budžeta? „Pa to je nemoguće“, pomislili ste. Griješite – itekako je moguće!

Od interaktivne knjige uspomena, leta helikopterom iznad slovenskih prirodnih bisera ili jahanja za dvoje kroz nacionalni park, romantičnog odmora na seoskom imanju, pa do wellness oaze uravnoteženosti. Da postoji natjecanje za najboljih poklon za vjenčanje, vjerujte nam, pobijedili biste. SelectBox poklon paketi nude čitav niz uzbudljivih i pristupačnih doživljaja (od 185kn do 1690kn) kojima ćete novopečenim mladencima začiniti plovidbu u bračnu luku.

Naslovna.jpg


Let ljubavi

Ljubav je kao let helikopterom. Iako ponekad turbulentna, jednom kad poletiš nose te sloboda i zanos adrenalina. Testirajte taj ljubavni zanos obilježen zavjetima u dobru i zlu i priuštite mladencima doživljaj za pamćenje!

IškAAdventure centar pobrinut će se za sigurno iskustvo leta helikopterom iznad slovenskog prirodnog bisera, Iškog Vintgara. Nakon uputa o sigurnosti leta, pružit će vam nezaboravan doživljaj letenja na kojem ćete moći fotografirati sve što vas očara. Ne sumnjamo da će ih osjećaj ptičje perspektive još dublje zbližiti kao par, a fotografije koje će napraviti biti vječno sjećanje na izuzetno zajedničko iskustvo.


Početak bajke na bijelom konju

Svaka prava bajka svoj vrhunac uprizoruje sretnim završetkom princeze i princa koji jašu u suton. Kako bi se bajka prilagodila vremenu u kojem se nalazi, prizor vrhunca zamišljamo tek kao početak, a scenografiju sutona mijenjamo prirodnim ljepotama Ranča Mrcina u Bohinju.

U ovoj ponudi mladenci mogu isprobati terensko jahanje za dvoje uz miroljubive i strpljive Islandske konje. Osim jahanja, moći će ih i odvesti na pašu trave u bogatu bohinjsku prirodu. Rute terenskog jahanja razlikuju se po stupnju zahtjevnosti, od staza na nižim brdima do jahanja po Pokljuki. Nakon šetnje, moguća je i vožnja kočijom – baš kao u pravoj modernoj bajci!


Čuvar uspomena

Poklon za vjenčanje satkan od uspomena? Magic Book Lab našu misao provodi u stvarnost. Ove personalizirane knjige uspomena djelo su malenih čarobnjaka iz magičnog laboratorija mašte u kojem su unikatnost i visoka kvaliteta zagarantirani. Svaka ljubavna priča je jedinstvena, a Magičnom personaliziranom knjigom bit će ispričana i na osobit način. Pomognite mladencima da prenesu svoje ljubavne trenutke u Love Book ili iznenadite mladenku otkačenom knjigom uspomena s djevojačke večeri. Knjige su uvezene koricama tvrdog uveza s tekstom ili fotografijom po želji, a za potpunu čaroliju naslov je moguće istaknuti tehnikom reljefnog tiska (3D printa). Kao šlag na tortu ove ponude dolazi opcija multimedijalne knjige uspomena – uvezite snimku razmjene zavjeta ili prvog plesa i poklonite mladencima nezaboravan dar!


Romantika na Pagu

Rasplamsajte početak bračne idile morskim okruženjem i odvedite svoje mladence na romantičan vikend u Boutique Hotel Boškinac u Novalji na Pagu. Ova oaza mira podno borove šume svoje goste tetoši interijerom individualnog pristupa – svaka soba nosi naziv i uređena je prema određenoj lokalnoj znamenitosti ili biljci čime pripovijeda svoju priču, a ručno izrađeni namještaj upotpunjuje etnografski štih hotela.

Restoran jamči pažljivo izabrane lokalne i sezonske namirnice čija jela objedinjuje sa značajnim izborom vina. Uživajte u bogatoj ponudi ribe, janjetine, sira, pršuta i drugih svježih sezonskih namirnica, uz maslinovo ulje, začinsko bilje i med, ali predstavljene na poseban način, s izraženim autorskim pristupom. Ovo je mjesto isprepleteno užicima, bilo da pijete piće na idiličnoj terasi ili šetate prema najljepšem paškom zalasku sunca.

Medeni Ladanj kod strica

Za simpatizere autohtonog ambijenta i seoske idile izdvojili smo poseban doživljaj smješten posred brežuljaka Moslavine. Ladanj kod strica donosi odmor na seoskom imanju nedaleko od Zagreba i pruža gurmanski užitak za svako nepce. Krunu imanja čini izvorna drvena građevina iz 1887., što ovu obiteljsku priču obilježava toplom atmosferom i domaćom dobrodošlicom.

Atmosferu će svakako ugrijati i niz domaćih jela ispod peke (teletina, janjetina, piletina…), kotlovina, domaći kruh, roštiljske plate, domaće juhe i mnoga druga. Nitko od nas ne bi odbio opuštanje u rustikalnom interijeru uz autohtona moslavačka jela i pića te ekološki proizvedene sireve, a nakon toga i šetnju šumom uz cvrkut ptica ili prepuštanje netaknutoj prirodi. Čestitajte mladencima na najljepši mogući način, darujte im medeni vikend odmor!

Tajlandska oaza

Za rješavanje post vjenčanog stresa preporučujemo masažu i njegu tijela. U centru Sanai u Sežani, novo-vjenčani par može se opustiti uz tretman čokoladom, Ayurvedsku masažu ili Tajlandsku masažu. Od pamtivijeka Tajlandska masaža jedna je od najboljih i najučinkovitijih metoda protiv bolova u tijelu, a nakon organizacije događaja velikog poput vjenčanja, uvjereni smo da je masaža i dobrodošla. Osim na tijelo, masaža ima blagotvoran učinak i na duh te donosi osjećaj ležernosti i poletnosti.

Prepustite svoje mladence aromatičnim uljima i rukama profesionalaca – odvedite ih u oazu vitalnosti!
SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox, slobodno pogledajte www.selectbox.hr.

Označeno u