FOTO: Završio prvi dan Dana vjenčanja Varaždin u sport centru TTS

| 17.11.2019. u 08:42h | Objavljeno u Društvo

Jučer je završio prvi dan Dana vjenčanja u Varaždinu, sajamska priredba kojoj je cilj okupiti sve tvrtke, obrtnike, udruge, OPG i posjetitelje kojima je glavni interes vezan za organizaciju vjenčanja, proslava i svečanih događanja.

Ova sajamska priredba istovremeno pruža bezbroj pogodnosti i sajamskih popusta za buduće mladence. Zato ne propustite i danas doći na isto mjesto i vidjeti široku lepezu proizvoda koji se nude na sajmu. 

U nedjelju, nakon otvorenja u 10 sati, slijedi točno u podne glazbena radionica pjevanja „Mali slavuji“ DND Varaždin, a nakon toga stand up Štefa z biciklinom.

Izbor i proglašenje NAJSIMPATIČNIJEG PARA na Danima vjenčanja u Varaždinu 2019 bit će u 13 sati, a gost će biti Mjio Matić, koji će biti i gost na reviji u 17h.

Prezentacija Makeup-a za mladenke STiL uljepšavanje i masaža predviđeno je u 14.30 sati, pola sata kasnije akustični duo Lucija Job i Hrvoje Funda, a zatim dolazi glazbena gošća Nina Donelli.

Sportski plesni klub VALCER nastupa u 16 sati, a sat kasnije bit će VELIKA MODNA REVIJA salona vjenčanica Lidija, vjenčanica Nikolina, Modnog salona Branimir. Glazbeni gost bit će Nenad Kumrić Charlie, kao i Beti Sudar i Roko Vušković

Kako je izgledao prvi dan sajma u TTS-u pogledajte u fotogaleriji našeg Krešimira Ðurića.