FOTO: Počele pripreme za ovogodišnji Advent: stvara se Ledena čarolija s klizalištem i toboganom

| 4.11.2019. u 14:28h | Objavljeno u Društvo

Počele su pripreme za ovogodišnji Advent u Varaždinu, ovu glavnu zimsku turističku manifestaciju Turističke zajednice Grada Varaždina, koja će se održavati od 29. studenog do 6. siječnja. Kako nam je za novine potvrdila direktorica Turističkog ureda Jelena Toth, Ledena čarolija s klizalištem i ledenim toboganom i ove će se godine urediti na prostoru Starog grada, a fotografije našeg fotografa Krešimira Đurića potvrđuju da su radovi krenuli.

Direktorica Toth, istaknula je da će na Starom gradu biti i kućica Djeda Mraza koja će ove godine biti obogaćena novim sadržajima.

- Gotovo svakodnevno ćemo imati raznoliki program za naše najmlađe posjetitelje; od druženja s Djeda Mrazom i Svetim Nikolom do kreativnih radionica, pričaonica, virtualnih putovanja do još ponekih iznenađenja i sve to besplatno za posjetitelje - najavljuju u TZ-u.

Na Korzu će i ove godine biti program pod nazivom “Bijeli Korzo” s ugostiteljskom i izlagačkom ponudom, glavnom pozornicom s programima i koncertima subotama prijepodne i poslijepodne, snježnom šumicom i vlakićem Djeda Mraza.

Na Stančićevu trgu će također biti programa – ugostiteljska ponuda i glazbeni program petkom i nedjeljom, dok će u Gajevoj ulici te na Trgu slobode biti izlagački program, kao i prošle godine. Također najavljuju dvije nove lokacije o kojima će više riječi biti uskoro, na konferenciji za medije.

Galerija slika