Dovršen filatelistički komplet poštanske marke 7. gardijske brigada "Puma" Foto: Udruga Puma

Dovršen filatelistički komplet poštanske marke 7. gardijske brigada "Puma"

Varaždinske vijesti | 6.10.2018. u 09:27h | Objavljeno u Društvo

U suradnji s Hrvatskom poštom i Hrvatskim savezom filatelista, nakon izdavanja poštanske marke posvećene 7. gardijskoj brigadi "Puma" koja je svečano promovirana u Hrvatskom saboru 17. listopada prošle godine i koja je proglašna za najljepšu hrvatsku marku 2017., dovršena je i posljednja faza izrade filatelističkog kompleta poštanske marke 7. gardijske brigade "Puma".

Hrvatski savez filatelista, u suradnji s Hrvatskom poštom i Udrugom veterana 7. gardijska brigada "Puma", dovršio je i izdao esej koji je u samostalnoj Republici Hrvatskoj tek 7. esej o nekoj poštanskoj marki. Na eseju je po fazama predstavljen tisak marke u različitim bojama te svi elementi prigodne poštanske marke koju je izdala Hrvatska pošta.

Iz Udruge "Puma" ujedno obavještavaju sve zainteresirane filateliste i članove Udruge, bivše pripadnike 7. gardijske brigade, obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade "Puma" da esej mogu naručiti preko Udruge na kontakte: Emilija Hlišć (095 230 06 50) i Robert Puja (095 906 48 24) ili osobno u prostorijama Udruge veterana 7. gardijska brigada "Puma" (Harambašićeva 34, Varaždin), radnim danom od 8 do 15 sati.

Esej_Postanska_marka_Pume_2.jpg