Podrum ponedjeljkom: Izložba fotografija "Štrikomanija" Srećka Lebinca

Varaždinske vijesti | 25.10.2020. u 19:49h | Objavljeno u Društvo

Nakon izlaganja u Galeriji Vladimira Horvata na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu, koju su proteklog tjedna organizirali Zagrebački foto kino savez i Autorski studio FFV, varaždinski novinar, umjetnički fotograf i filmski djelatnik Srećko Lebinec izlaže i u Varaždinu.

Naime, udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA čiji je Lebinec bio osnivač i voditelj postavlja izložbu „Štrikomanija“ u P4 (Preradovićeva 4), a otvorenje će biti u ponedjeljak 26. listopada s početkom u 19 sati.

Srećko Lebinec je diplomirao na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu. Nakon kraćeg rada u prosvjeti profesionalno djeluje kao novinar i urednik, te stručni suradnik u Agenciji za elektroničke medije. Njegov glas je prisutan u eteru već više od 35 godina. Član je Filmsko-kreativnog studija VANIMA i Autorskog studija FFV Zagreb. Fotografije su mu objavljivane u domaćim i stranim novinama i knjigama, a dosad se predstavio na pet samostalnih izložbi te na nekoliko skupnih.

Organizatori mole posjetitelje da se zbog Covid-19 pridržavaju protuepidemioloških preporuka i uputa HZJZ-a, a ulaz na izložbu neće biti mogući bez maske.