LOOP Glazbene klinike: Izložba, gitarističke radionice, ulične svirke te Jazz Jam Session kod Slobode Foto: LOOP Glazbena klinika

LOOP Glazbene klinike: Izložba, gitarističke radionice, ulične svirke te Jazz Jam Session kod Slobode

| 29.8.2019. u 15:41h | Objavljeno u Društvo

Sedmi je dan LOOP Glazbene klinike na Špancirfestu 2019 i polako se bližimo kraju. Stoga, nemojte da Vam kasnije bude žao te, ukoliko još niste, danas i naredna tri dana – obavezno popratite programe koje LOOP Glazbena klinika nudi.

Sve do 20 sati u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici možete razgledati izložbu 30-ak glazbenih instrumenata i opreme te se uključiti u zabavne i edukativne radionice. U 16 sati počet će radionica za djecu i početnike u sklopu koje će okupljenima biti predstavljena gitara, dok će u 18 sati početi Masterclass radionica – bas klinika koju će voditi zagrebački basist i producent Tomislav Šušak. Riječi će biti o snimanju u studiju, live svirkama, ulozi basista u bendu, aranžiranju…

Bit će i danas svirke na uličnoj pozornici LOOP Glazbene klinike ispred Varaždinske kuće gdje će šetače tijekom poslijepodneva i večeri zabavljati Foreign Sky i Trio Verse. U Caffe baru Sloboda će pak u sklopu kLOOPske scene Sloboda biti održan Jazz Jam Session, s početkom u 22 sata. Nastupit će Jazztet, a pridružit će im se još nekolicina glazbenika.

I jučer su brojni posjetitelji LOOP Glazbene klinike imali priliku mnogo toga vidjeti, čuti i naučiti. Posjetili su Varaždinsku kuću i razgledali izložbu, a velik broj zainteresiranih okupio se na Masterclass radionici nagrađivanog instrumentalista Kristiana Terzića koji je predstavio modele klavijatura, klavira i stage piana iz palete CASIO proizvoda.

Nakon prezentacije, Kristian Terzić je na uličnoj pozornici u Gajevoj ulici zasvirao šetačima, koje su nakon njega pjesmom zabavljale i djevojke iz Tria Verse. U Caffe baru Sloboda održan je još jedan kasnovečernji koncert u sklopu kLOOPske scene Sloboda, a nastupio je varaždinski punk rock bend Crna kronika.

Ulična_pozornica_-_Kristian_Terzić.jpg

Masterclass_radionica___Kristian_Terzić2.jpg

Masterclass_radionica_-_Kristian_Terzić.jpg