Nagradom od 1.000 kn neto zahvaliti zaposlenicima na nesebičnom radu u vrijeme epidemije

vv | 21.3.2020. u 15:07h | Objavljeno u Aktualno

Zbog  potreba za proizvodima Saponije, proizvodi s povećanim kapacitetom da bi osigurali dovoljne količine deterdženata, sredstava za čišćenje te sapuna, a dodatno  su  angažirani  i u proizvodnji  sredstva za dezinfekciju ruku i površina.

U ovoj kompaniji, koja već 126 godina brine o čistoći i higijeni ljudi te njihovih domova osjećaju posebnu odgovornost prema građanima Hrvatske te su osigurali sve potrebno za normalno odvijanje proizvodnje. Proizvoda, kao što su Faks helizim, Ornel, Likvi, Arf ,Bis, Kalodont i Lahor  po kojima potrošači prepoznaju Saponiju, ima u dovoljnim količinama, a za njihovu povećanu proizvodnju pravovremeno su osigurane  sirovine i ambalaža.

Uprava Saponije odlučila je nagraditi svoje zaposlenike s jednokratnom nagradom u iznosu od 1.000 kn neto te im na taj način zahvaliti na njihovom nesebičnom radu u vrijeme epidemije korona virusom.

- Zaposlenici Saponije su se i do sada uvijek dodatno angažirali kad je to bilo potrebno, tako da i dalje vjerujemo u njihov doprinos da svi što lakše prebrodimo ovu situaciju prouzrokovanu epidemijom korona virusom, poručuju.