I TOGA IMA Dejan Levačić izrađuje parfeme od koprive, tartufa, meda pa čak i piljevine!

| 9.10.2017. u 12:15h | Objavljeno u Aktualno

Kopriva, tartufi, maslina, aronija, katruže, konjak, med, vanilije, piljevina, indijska konoplja...

Sve su to glavni sastojci parfema Dejana Levačića, Čakovčanin koji se bavi proizvodnjom personaliziranih parfema, i to ne samo za osobe, nego i gradove, manifestacije i druga događanja.

Rado je podijelio s nama kako je došao do ove poslovne ideje, ali i više od toga.

Teško bi se Dejan danas bavio parfemima da njegova majka nije radila kao kemijski tehničar u Plivi, gdje je bila zadužena za segment kozmetike. Zbog toga je od najranijih dana bio povezan s kozmetikom, ali je s izradom parfema započeo tek 2007. godine, i to više hobistički.

- Doma smo imali ruže pa sam počeo skupljati latice i kišnicu i onda sam pokušao raditi parfeme na stari način. No, to nije ličilo ni na što. Nakon toga sam po- čeo čitati, istraživati... Na početku je bilo raznih kemijanja, svi su svašta isprobavali, dobivali i osipe. Mnogi su mi se smijali. No, prije tri godine se napokon ne- što pokrenulo kada sam napravio prvu paletu za stranku ORaH i s time sam profesionalno izašao u javnost...

Cijelu priču o jedinstvenim parfemima čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti