Bernardi Cecelji nagrada „Najžena 21. stoljeća“.

V.V. | 23.11.2016. u 17:18h | Objavljeno u Aktualno

Bernarda Cecelja, poznata poduzetnica iz Varaždinskih Toplica, jedna je od dobitnica nagrade „Najžena 21. stoljeća“. Radi se o priznanju koje nekoliko institucija i udruženja, koja u susjednoj Srbiji okupljaju poduzetnice, poslovne žene i istaknute javne osobe, dodjeljuje u povodu Svjetskog dana poduzetnica, 19. studenoga. 

Bernarda Cecelja, jedna od najboljih i najpriznatijih ne samo hrvatskih, nego i svjetskih inovatorica, te poduzetnica, također članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, nagradu je dobila za svoj doprinos u gospodarskim aktivnostima regije i žena na realnom tržištu. Nagrada se za područje jugoistočne Europe dodjeljuje već 16 godina, svake četvrte godine ženama za njihove izuzetne rezultate u poslovanju i prepoznatljivosti na tržištu, a uz Bernardu, uručena je i Saneli Dropulić, voditeljici Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Hrvatske.

- Grad Varaždinske Toplice ponosan je na doprinos koji na jačanju gospodarstva i poduzetništva žena, ali i promociji Varaždinskih Toplica, daje poduzetnica Bernarda Cecelja te joj ovim putem javno čestita na još jednom vrijednom priznanju, priopćili su iz Grada Varaždinskih Toplica.