Žujina rođendanska turneja stiže u Varaždin: Odličan provod garantiraju Vatra, Silente i zabavni program!

| 21.6.2022. u 12:45h | Objavljeno u Društvo

Ožujsko pivo i Zagrebačka pivovara ove godine slave 130. rođendan, a tim povodom slavi se u cijeloj Hrvatskoj! Kapucinski trg u Varaždinu je 24. i 25. lipnja domaćin Žujine rođendanske turneje tijekom koje će građani, osim u odličnoj klopi i omiljenoj Žuji, moći uživati u zabavnom programu komičara iz kolektiva Lajnap te izvrsnim koncertima koje su pripremili Vatra, Silente i Žuja Rock band.

Ovo je velika godina za našu Žuju! Slavimo 130. rođendan i odlučili smo slaviti diljem Hrvatske. Naše vjerne potrošače smo iznenadili novim Ožujsko Legendarnim pivom koje od samog lansiranja oduševljava, a u tijeku je i Žujina rođendanska turneja. Varaždin nam je sljedeća lokacija, a za vrhunski provod smo osigurali odlične bendove, zabavni program i, naravno, hladnu Žuju. Čekamo vas na Kapucinskom trgu!“, rekla je Mateja Kovačević, brend menadžerica za lokalne brendove.

Ivan Dečak iz grupe Vatra najavio je odličan nastup za građane.

“Jedva smo dočekali da se vratimo koncertima i 'starom normalnom' stoga se posebno veselimo koncertima kojima ćemo obilježiti Žujin rođendan. Hvala Žuji što nas je pozvala, a sve ljude dobre volje, željne dobrih svirki pozivamo da nam se pridruže".

Popularni Silente zaduženi su za dobru atmosferu u subotu.

Super nam je biti dio ove priče i veselimo se popeti na pozornicu i proslaviti s publikom Žujin rođendan. Ožujsko pivo se uvijek vezalo uz dobru glazbu, svirali smo već na mnogim događajima pod Žujinim pokroviteljstvom i zato nam je drago što su nas pozvali da svi zajedno obilježimo ovaj jubilej onako kako najbolje i znamo – uz pivo i svirku.“

Koncert u Varaždinu održat će se na Kapucinskom trgu, 24. i 25. lipnja, a detaljni raspored Žujine rođendanske turneje dostupan je na 130.ozujsko.com i Žujinoj Facebook stranici.