"Zima u Trakošćanu" nudi bogat program za velike i male! Foto: VV arhiva / ilustracija

"Zima u Trakošćanu" nudi bogat program za velike i male!

Varaždinske vijesti | 28.12.2023. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Dvor Trakošćan poziva sve zainteresirane na uzbudljivu predstavu te radionice u sklopu zimskog programa "Zima u Trakošćanu" u razdoblju od 2. do 5. siječnja.

Započnite novu godinu posjetom predstavi "Črne noči" u izvedbi Boss teatra, koja će se održati 2. siječnja s početkom u 18:00 sati u Viteškoj dvorani dvorca Trakošćan. Predstava je prožeta atmosferama jeze i cinizma, humora i horora, a tematizira dijalog između Veronike Desinićke i njezinog krvnika – kovača. Cijena ulaznice iznosi 10 eura, a zbog ograničenog broja mjesta obavezna je rezervacija.

Trakošćan nudi i edukativne radionice za one najmlađe, koji se mogu upustiti u detektivsku avanturu na radionici "Mali detektivi" koja se održava 5. siječnja te se upoznati s izradom maski tehnikom kaširanog papira na dvodnevnoj radionici 3. i 4. siječnja. Cijena sudjelovanja po radionici iznosi 10 eura, te je u cijenu uključena i ulaznica za muzej. Radionice će trajati od 10 do 12 sati.

Zbog ograničenog mjesta najave su također obavezne, a mogu se obaviti putem e–maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. preko kojeg se obavljaju i rezervacije karata za predstavu.

zima_u_trakoscanu_28122023.jpg