„Zet uplatio umjesto mene pa prišapnuo: Osvojio si 1,4 milijuna kuna!“

vv | 17.11.2022. u 19:45h | Objavljeno u Društvo

-U petak sam osvojio, subotu proveo provjeravajući, što sam u ponedjeljak telefonski još jednom ponovio, a danas sam stigao kod vas“ – rekao je u Hrvatskoj lutriji nasmijani Čakovčanin, koji je prije nepunih tjedan dana u igri Eurojackpot osvojio dobitak pet pogodaka od 1.440.664,99 kuna.

Na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, njih četvero, od kojih he čak troje uplatilo za isto kolo.

-Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba … ako imaš sreće, naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet. Nakon što je na internetu vidio da je osvojen dobitak u Čakovcu, išao je provjeriti brojeve. Kad smo se vidjeli, samo mi je uspio prišapnuti Osvojio si“ –rekao je dobitnik i priznao kako je sa zetom još jednom provjerio brojeve koje je odigrao, a s ukućanima još nekoliko puta tijekom subote jer morali su biti sigurni da je to to ..jer što ako dođemo na blagajnu pa ispadne da sam nešto krivo vidio i da nisam dobio?“

-Ovog puta se sreća osmjehnula meni, no moji kažu da je sad red na nekom od njih“ – rekao je dobitnik.

Sretna obitelj kaže kako zasad nema velikih planova što će iznosom.

-Svi imamo poslove i nastavljamo raditi kao i do sada, ali dobar je osjećaj znati da je određena sigurnost i na računu. I dalje ćemo igrati, već smo uplatili za novo kolo, no bez velikih očekivanja. Ako se dogodi još jednom… a morat ćemo opet u Zagreb“ – završio je veseli dobitnik.