Volontiraj na Europskom događaju za mlade u Varaždinu!

VV | 4.10.2022. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Grada Varaždina i okolice na volontiranje na EYE-u Varaždin, jednom od najvećih i najvažnijih događaja za mlade u Europi koji će 25. i 26. studenog ove godine biti održan u Areni Varaždin!

EYE Varaždin okupit će oko 1000 mladih iz cijele Hrvatske i Europe – online i offline (u Areni Varaždin) – na više od 40 različitih aktivnosti, panel rasprava, debata i radionica koje će tematski biti povezane s Europskom godinom mladih, izbornim, temama vezanima za lobiranje i zagovaranje, migracijama i krizama te geopolitičkim previranjima u Europi i svijetu, Erasmus+ mogućnostima, a bit će tu i puno zabavnih momenata i umrežavanja: koncerti, izložbe, body movement radionice, sportske aktivnosti i druženje s vršnjacima iz cijeloga svijeta! Sudionike, ali i širu javnost, očekuju svečana ceremonija otvorenja i veliki završni koncert. EYE Varaždin organiziraju Udruga mladih V.U.K. i P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu Varaždin, s partnerima iz Mreže mladih Hrvatske i Savezom izviđača Hrvatske te Gradom Varaždinom, a uz potporu Europskog parlamenta.

Volonteri i volonterke su srce svakog događaja, stoga organizatori pozivaju zainteresirane da volontiraju na EYE-u Varaždin u studenome i svojim znanjem, voljom i energijom pomognu organizirati EYE Varaždin!

Zainteresirani se mogu za volontiranje prijaviti putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2zGGxOjJ2OjlXp7Hkipik1MZXucOhl8JKGoSiHvVuoCdiuA/viewform

Obrazac je dostupan i na službenoj web stranici www.eyevarazdin.eu u rubrici Recent News Articles.

Tko se može prijaviti za volontiranje na EYE-u Varaždin?

Za volontiranje se mogu prijaviti svi zainteresirani s područja Grada Varaždina i okolice s obaveznim znanjem engleskog jezika. Hrana i smještaj su osigurani za sve volontere.

Budući da je riječ o događaju za mlade, prednost će imati volonteri od 15 do 30 godina, no ukoliko ima zainteresiranih za volontiranje starijih od 30 godina – njihovo znanje i iskustvo su dobro došli!

Svaki volonter moći će odabrati područje, odnosno ekipu u kojoj će volontirati. Tako će im, između ostalog, biti na raspolaganju „Tehnička ekipa“ koja će pomagati npr. u pripremanju glazbenog dijela programa, panelima i radionicama, „Info ekipa“ će na info točki u Areni Varaždin biti u stalnom doticaju sa sudionicima EYE-a Varaždin, pomagati im u snalaženju u prostoru, davati informacije o programu, dok će „Hospitality ekipa“ pomagati facilitatorima, predavačima i panelistima EYE-a Varaždin. Svim volonterima bit će volonterski sati upisani u volontersku knjižicu.

Više informacija o volonterskim ekipama, uvjetima i satima volontiranja, ali i o mogućnostima smještaja volontera piše u obrascu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2zGGxOjJ2OjlXp7Hkipik1MZXucOhl8JKGoSiHvVuoCdiuA/viewform

Označeno u