Volontiraj na Europskom događaju za mlade u Varaždinu!

VV | 4.10.2022. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Grada Varaždina i okolice na volontiranje na EYE-u Varaždin, jednom od najvećih i najvažnijih događaja za mlade u Europi koji će 25. i 26. studenog ove godine biti održan u Areni Varaždin!

EYE Varaždin okupit će oko 1000 mladih iz cijele Hrvatske i Europe – online i offline (u Areni Varaždin) – na više od 40 različitih aktivnosti, panel rasprava, debata i radionica koje će tematski biti povezane s Europskom godinom mladih, izbornim, temama vezanima za lobiranje i zagovaranje, migracijama i krizama te geopolitičkim previranjima u Europi i svijetu, Erasmus+ mogućnostima, a bit će tu i puno zabavnih momenata i umrežavanja: koncerti, izložbe, body movement radionice, sportske aktivnosti i druženje s vršnjacima iz cijeloga svijeta! Sudionike, ali i širu javnost, očekuju svečana ceremonija otvorenja i veliki završni koncert. EYE Varaždin organiziraju Udruga mladih V.U.K. i P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu Varaždin, s partnerima iz Mreže mladih Hrvatske i Savezom izviđača Hrvatske te Gradom Varaždinom, a uz potporu Europskog parlamenta.

Volonteri i volonterke su srce svakog događaja, stoga organizatori pozivaju zainteresirane da volontiraju na EYE-u Varaždin u studenome i svojim znanjem, voljom i energijom pomognu organizirati EYE Varaždin!

Zainteresirani se mogu za volontiranje prijaviti putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2zGGxOjJ2OjlXp7Hkipik1MZXucOhl8JKGoSiHvVuoCdiuA/viewform

Obrazac je dostupan i na službenoj web stranici www.eyevarazdin.eu u rubrici Recent News Articles.

Tko se može prijaviti za volontiranje na EYE-u Varaždin?

Za volontiranje se mogu prijaviti svi zainteresirani s područja Grada Varaždina i okolice s obaveznim znanjem engleskog jezika. Hrana i smještaj su osigurani za sve volontere.

Budući da je riječ o događaju za mlade, prednost će imati volonteri od 15 do 30 godina, no ukoliko ima zainteresiranih za volontiranje starijih od 30 godina – njihovo znanje i iskustvo su dobro došli!

Svaki volonter moći će odabrati područje, odnosno ekipu u kojoj će volontirati. Tako će im, između ostalog, biti na raspolaganju „Tehnička ekipa“ koja će pomagati npr. u pripremanju glazbenog dijela programa, panelima i radionicama, „Info ekipa“ će na info točki u Areni Varaždin biti u stalnom doticaju sa sudionicima EYE-a Varaždin, pomagati im u snalaženju u prostoru, davati informacije o programu, dok će „Hospitality ekipa“ pomagati facilitatorima, predavačima i panelistima EYE-a Varaždin. Svim volonterima bit će volonterski sati upisani u volontersku knjižicu.

Više informacija o volonterskim ekipama, uvjetima i satima volontiranja, ali i o mogućnostima smještaja volontera piše u obrascu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2zGGxOjJ2OjlXp7Hkipik1MZXucOhl8JKGoSiHvVuoCdiuA/viewform

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci