Vinarija Marčeta poziva vas u Vinski grad - i nagrađuje! Foto: VV arhiva / ilustracija

Vinarija Marčeta poziva vas u Vinski grad - i nagrađuje!

Varaždinske vijesti | 27.8.2022. u 09:55h | Objavljeno u Društvo

U Varaždinu traje Špancirfest s nizom zabavnih sadržaja, popraćenih raznolikom gastro i eno ponudom među kojima valja izdvojiti Vinski grad, koji je postao neizostavni dio festivala dobrih emocija, a i jedan od neprepoznatljivijih, otkada se održava podno zidina Staroga grada.

Među tridesetak izlagača u Vinskom gradu, koji je već u četvrtak, 18. kolovoza otvorio vrata svojih kućica, je i vinarija Marčeta koja poziva u Vinski grad i – nagrađuje!

Obiteljsko imanje Marčeta smješteno je u najljepšem dijelu Istre. Obitelj Marčeta već se više od 25 godina bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih vina na području općine Fažana, u prekrasnom obalnom mjestu Valbandonu. Iz njihovih vinograda grožđe dolazi u moderno opremljeni podrum ukopan u zemlju, gdje se najsuvremenijom tehnologijom, u idealnim uvjetima, iz grožđa izvlači samo ono najbolje. Kvalitetu njihovih vina prepoznali su i degustatori na raznim natjecanjima, tako da se mogu pohvaliti raznim priznanjima u sklopu Vinovite i Vinistre.

I to nije sve. Gastronomadi, koji su se ove godine zaduženi za sljubljivanje eno i gastro ponude u Vinskom gradu, časte s brusketima, koje preporučuju uz vina.

Ova vrhunska vina možete kušati i vi. Sve što trebate učiniti je u komentarima na našem Facebook profilu označiti (tagirati) osobu s kojom želite podijeliti butelju vina vinarije Marčeta, koju morate podići danas do 20 sati!