VIDEO: Glazbenim prijenosima uživo putem Facebooka, Zack Dust zaputio se prema Jadranu Foto: Facebook

VIDEO: Glazbenim prijenosima uživo putem Facebooka, Zack Dust zaputio se prema Jadranu

| 19.3.2020. u 20:34h | Objavljeno u Društvo

Nije lako biti umjetnik ovih dana, posebice jer oni jako ovise o svojoj publici, što je ovih dana nemoguća misija jer smo svi zbog korone zaključani u svojim domovima te smo primorani držati distancu jedni od drugih. Unatoč ovoj financijski teškoj situaciji za glazbenike, Varaždinac Zack Dust, odlučio je ne gubiti nadu u bolje sutra koje će sigurno doći te se zaputio prema Jadranu s live glazbenim prijenosima koje ćemo svi moći pratiti putem njegovog Facebooka.

"S obzirom na činjenicu da su freelance glazbenici izgubili svoje poslove I ostali bez ikakvih prihoda...zahvaljujući pandemiji Corone, osjećam potrebu da po tom pitanju pokušamo nešto poduzeti.

Svi nastupi su mi otkazani ( znam da je velik broj “moje vrste” u sličnoj situaciji ) odlučio sam se otići na “road trip” prema Jadranu- na četiri kotača stare “mrcine” i pjesmom za sve! Na cesti planiram raditi video uratke za sve VAS u izolaciji ! Putem svojeg Facebook profila “post-at” ću live snimke svojih pjesama, covera i ostale video uratke s putovanja! Plan je vožnja prema Jadranskoj obali, usput pokupit konzerve i vodu, te naći izolirano mjesto u prirodi za prespavat.

Ovim putem se nadam da ću okupit ljubitelje glazbe i avanture na virtualnim platformama koje su nažalost jedine “Corona free” koji će biti voljni pomoći. Glazba, pjesma I video uratci su naravno besplatni, Svi ste pozvani da ih popratite, još bolje ako “like-ate” i share-ate” !!!

P.S.

Ako je netko voljan donirati određena sredstva, kao poklon dobiva moj studijski album. Ne radim to samo zbog sebe već zbog svih kolega glazbenika koji su u sličnoj situaciji. Sve izvršene donacije ću podijeliti sa glazbenicima ( diljem svijeta ) koji su u sličnoj situaciji. Ovim putem molim da me slobodno kontaktiraju via PM!!! Ekipa pazite se! Budite veseli, “Corona free” i odgovorni jedni prema drugima!"