Koncert Antonija Tkaleca: "Bez zamjere jer nosit ću - "brnjicu"! Foto: Ilustracija/Facebook Antonio Tkalec

Koncert Antonija Tkaleca: "Bez zamjere jer nosit ću - "brnjicu"!

IHR/Varaždinske vijesti | 4.10.2020. u 14:42h | Objavljeno u Društvo

Antonio Tkalec, jedan od najpoznatijih skladatelja, pjevača i tekstopisaca moderne duhovne glazbe čije pjesme postižu veliki uspjeh i na svjetskoj glazbenoj sceni danas, u nedjelju, 4. listopada održat će koncert na Franjevačkom trgu, kod kipa Grgura Ninskom.

- Na koncertu će me pratiti vrhunski glazbenici i stoga vam se od srca unaprijed radujem - poručio je Tkalec uoči koncerta.

Sukladno preporukama Stožera, publika se treba pridržavati distanciranja i nositi maske, na što se Tkalec osvrnuo na svojem Facebook profilu.

- Kakav će to biti koncert! Neću moći znati je li vam se koja pjesma svidjela ili ne jer neću moći vidjeti vaše izraze lica, vaše osmjehe koji su mi vjetar u leđa i ohrabrenje svaki put kad stanem ispred vas na pozornicu! Bilo bi sve u redu da mi nije propisano i to da moram na pozornici držati dva metara razmaka sa svojim glazbenicima, a još je luđe to što ne smijemo biti u doticaju s publikom, bez maske. Dakle, kad dođem s mikrofonom pjevati među vas nemojte zamjeriti što me nećete razumijeti jer - nosit ću "brnjicu". Ohrabrite se! - napisao je Tkalec na Facebook profilu uoči večerašnjeg koncerta koji počinje u 19.30 sati.

Označeno u